Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sorin Oprescu, transferat din arest la Spitalul Militar, la cardiologie

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sorin Oprescu, transferat din arest la Spitalul Militar, la cardiologie

Sorin Oprescu a fost transferat din Arestul Capitalei, dupa ce solicitatarea primarului suspendat a fost admisa, insa nu la Spitalul Universitar, pentru a fi consultat de medicii sai curanti, pentru probleme cardiace, asa cum solicitase, ci la Spitalul. continuă pe Wall-Street Ro

UPDATE Sorin Oprescu, transferat din Arest la Spitalul Militar, pentru a fi consultat de cardiologi

Sorin Oprescu va fi transferat din Arestul Capitalei, dupa ce solicitatarea primarului suspendat a fost admisa, insa nu va fi dus la Spitalul Universitar, pentru a fi consultat de medicii sai curanti, pentru probleme cardiace, asa cum solicitase, ci la Spitalul Militar.

Sorin Oprescu, dus din nou la spital. DNA ii verifica circuitele financiare din conturi

Edilul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, care este arestat preventiv pentru luare de mita, a fost dus de urgenta, luni, la spital, intrucat a facut o criza de diabet.

Sorin Oprescu va fi examinat medical in arest. Politia Capitalei a respins solicitarea ca primarul suspendat sa fie transferat la Spitalul Militar

Politia Capitalei a respins solicitarea depusa de avocatii lui Sorin Oprescu ca primarul suspendat al Capitalei sa fie transferat la Spitalul Militar pentru a fi consultat, astfel ca Oprescu va fi examinat medical in arest, informeaza Digi 24. Medicii care s-au ingrijit de starea de sanatate a lui Oprescu vor trebui sa vina la arest si sa constate daca viata lui va fi pusa in pericol sau nu de conditiile din arest.

Sorin Oprescu va fi transferat la spital

Primarul suspendat al Bucurestiului, Sorin Oprescu, aflat in arest preventiv pentru luare de mita, va fi transferat la Spitalul Militar Central, sub paza.

Oprescu, transferat la Spitalul Militar din Capitala pentru investigatii medicale

Conducerea Arestului Central al Politie Capitalei a decis, in aceasta dimineata, ca fostul primar al Bucurestiului Sorin Oprescu, aflat in arest preventiv, sa fie transportat la Spitalul Militar Central unde ii vor fi facute noi analize medicale, dupa ce, de cand a ajuns dupa gratii, i s-a facut rau de mai multe ori, potrivit Digi 24.

UPDATE Sorin Oprescu, redaus in arest dupa ce fusese internat de urgenta in spital din cauza ca i s-a facut rau

Primarul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost internat de urgenta in spital, luni, dupa ce i s-a facut rau in arest, informeaza Digi 24. Sorin Oprescu a fost arestat preventiv in urma cu doua saptamani fapte de coruptie. UPDATE: Sorin Oprescu a fost readus in arest luni seara, infomeaza Mediafax.

Solicitarea lui Sorin Oprescu a fost acceptata: Primarul suspendat va merge la consult la Spitalul Militar, nu la Universitar

Cerere fostului primar prin care solicita sa i se permita un consult de specialitate la o unitate spitaliceasca din afara penitenciarului a fost acceptata, informeaza B1 TV. Astfel, lui Sorin Oprescu i se permite.

Solicitarea lui Sorin Oprescu a fost acceptata: Primarul suspendat va merge la consult la Spitalul Militar, nu la Universitar (VIDEO)

Cerere fostului primar prin care solicita sa i se permita un consult de specialitate la o unitate spitaliceasca din afara penitenciarului a fost acceptata, informeaza B1 TV. Astfel, lui Sorin Oprescu i se permite.

De ce boli a suferit Sorin Oprescu

De ce boli a suferit Sorin Oprescu. Starea de sanatate a primarului suspendat al Capitalei pare sa fie una subreda, potrivit avocatilor sai. De altfel, acestia au solicitat ca edilul sa fie transferat din Arestul Central la un spital din Bucuresti, pentru a fi supus unor investigatii medicale amanuntite.

Sorin Oprescu a fost vizitat de iubita: Are dureri in piept si nevoie de un consult. in arest nu isi poate pastra regimul alimentar (VIDEO)

Sorin Oprescu a fost vizitat in arestul Politiei Capitalei de iubita sa, Adriana Nica, informeaza B1 TV. La iesirea de la cercetari penale, femeia a declarat ca primarul suspendat are dureri in piept si nevoie de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )