Libnet.ro
UNICEF

20:31

Margareta Paslaru, Marina Voica, Sorin Oprescu si IPS Calinic, decorati de Casa Regala

B1 B1,
Margareta Paslaru, Marina Voica, Sorin Oprescu si IPS Calinic, decorati de Casa Regala

Casa Regala a Romaniei acorda decoratii, duminica, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Castelul Peles, mai multor personalitati ale vietii publice, printre care Margareta Paslaru, Marina Voica, actorul. continuă pe B1

Margareta Paslaru, Marina Voica, Radu Beligan si Gheorghe Hagi, decorati de Casa Regala

Holul de onoare al Castelului Peles a fost azi un adevarat foaier. Aristocratii artistilor romani au fost medaliati de casa regala. Voci de aur precum Margareta Paslaru si Marina Voica, inegalabilul Radu Beligan.

Sorin Oprescu a fost decorat de Principesa Margareta pentru bunele practici in dezvoltarea urbana a Capitalei

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost decorat, duminica, la Palatul Peles din Sinaia, de catre Principesa Margareta cu Ordinul Coroana Romaniei in grad de Ofiter. Principesa Margareta a acordat distinctii mai multor personalitati in numele Regelui Mihai.

Margareta Paslaru, decorata duminica de Regele Mihai.

Cantareata Margareta Paslaru va primi Ordinul Coroana Romaniei in grad de Cavaler din partea Regelui Mihai I, duminica, intr-o ceremonie care va avea loc la Castelul Peles, informeaza Mediafax. Alaturi de Margareta Paslaru, mai multe personalitati din Romania vor fi decorate duminica la Castelul Peles. Decoratiile vor fi inmanate de principesa mostenitoare Margareta, in numele Regelui Mihai I. Facand parte dintr-o familie de artisti - bunicul sau, Ion Dimitriu-Barlad, a fost un sculptor .

Primarul Sorin Oprescu a fost decorat de Casa Regala.

Casa Regala a Romaniei acorda decoratii, duminica, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Castelul Peles, mai multor personalitati ale vietii publice, printre care primarul Capitalei, Sorin Oprescu. In cadrul ceremoniei, la care participa aproximativ 100 de invitati, Principesa Margareta acorda patru tipuri de decoratii, respectiv Medalia Regele Mihai I pentru loialitate, Ordinul Coroana Romaniei in grad de cavaler, Ordinul Coroana Romaniei in grad de ofiter si Decoratia Regala Nihil .

ştiri de la B1

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )