Libnet.ro
UNICEF

22:30

Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce a fost exclusa, de fapt, din AUR: Mi s-a spus ca cum imi permit?

Antena3 Antena3,
Diana Sosoaca rupe tacerea. De ce a fost exclusa, de fapt, din AUR: Mi s-a spus ca cum imi permit?

Conducerea AUR a anuntat oficial, miercuri seara, retragerea sprijinului politic acordat senatoarei Diana Sosoaca. Motivul: comportamentul avocatei a adus atingere intereselor si imaginii partidului. continuă pe Antena3

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR).

Diana Sosoaca, exclusa din AUR. Decizia momentului in Romania, motivul este incredibil

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Un senator al Romaniei nu are ce cauta la o paranghelie cu lautari si sa transmita live pe Facebook, a explicat Dan Tanasa pentru Antena 3. Diana Sosoaca a fost exlusa din AUR Hotararea ca Diana Sosoaca sa fie exclusa din AUR a apartinut lui Claudiu Tirziu si .

Nu doar Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Si un parlamentar cu probleme penale paraseste partidul

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Conducerea partidului a luata aceasta decizie dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Facebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al Romaniei, potrivit liderilor AUR, dar si pentru alte derapaje.

Prima reactie a senatoarei Diana Sosoaca dupa ce a fost exclusa din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Conducerea partidului a luata aceasta decizie dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Faebook, lucru incompatibil cu calitatea sa de senator al Romaniei, potrivit liderilor AUR.

Diana Sosoaca, dupa ce a fost exclusa din AUR: Tuturor ni s-a cerut sa avem o atitudine supusa fata de conducatori. Nu m-am certat niciodata cu George Simion. O sa mai vedeti excluderi

Senatoarea Diana Sosoaca a reactionat, miercuri seara, in urma excluderii sale din AUR. intr-un videoclip publicat pe Facebook, Sosoaca a acuzat conducerea formatiunii de dubla masura. Criticile sale s-au.

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR

Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor. Deputatul AUR Dan Tanasa a explicat ca decizia a fost luata la capatul unui lung sir de intamplari si ca orice membru al formatiunii trebuie sa respecte statutul partidului precum si cel de demnitar al statului roman.

Diana Sosoaca a fost exclusa din AUR. Dan Tanasa: E o decizie luata la capatul unui lung sir de intamplari

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor. Senatoarea a sustinut miercuri in Parlament ca vaccinul PfizerBioNTech distruge matricea nationala a poporului roman, iar Sorin Lavric, coleg de grup parlamentar, ar fi cerut ca microfonul sa ii fie taiat. Deputatul AUR Dan Tanasa a explicat ca decizia a fost luata la capatul unui lung sir de intamplari.

Senatoarea anti-botnita Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR Deputat AUR: E o decizie luata la capatul unui lung sir de intamplari

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor. Deputatul AUR Dan Tanasa a explicat ca decizia a fost luata la capatul unui lung sir de intamplari si ca orice membru al formatiunii trebuie sa respecte statutul partidului, precum si cel de demnitar al statului roman. AUR l-a exclus si pe deputatul Mihai Lasca, care este condamnat penal pentru vatamare corporala .

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din partidul AUR. Informatia a fost confirmata de catre Dan Tanasa, la Antena 3. Liderii AUR au luat aceasta decizie dupa ce personajul exotic al partidului s-a.

Filmarea pentru care a fost data Diana Sosoaca afara din AUR

Senatoarea Diana Sosoaca a fost exclusa din Alianta pentru Unirea Romanilor AUR). Propunerea fost facuta de Claudiu Tirziu si Sorin Lavric. Informatia a fost confirmata la Antena 3 de deputatul AUR Dan Tanasa care a spus ca unul dintre motive a fost participarea Dianei Sosoaca la petrecerea cu lautari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )