Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sotul Andreei Marin DEZVALUIE motivul pentru care le-a fost sparta locuinta. Puteau sa ma omoare, daca eram in casa

România Liberă România Liberă,
Sotul Andreei Marin DEZVALUIE motivul pentru care le-a fost sparta locuinta. Puteau sa ma omoare, daca eram in casa

Sotul vedetei de televiziune Andreea Marin, medicul turc Tuncay ozturk, a spus ca cei trei barbati mascati care i-au spart locuinta l-ar fi putut omori, daca ar fi fost acasa, intrucat erau inarmati cu rangi. ozturk crede ca barbatii au montat microfoane in casa, pentru ca nu au furat nimic, desi ar fi putut lua un laptop si banii dintr-o geanta aflata la vedere. continuă pe România Liberă

Sotul Andreei Marin: Puteau sa ma omoare, daca eram in casa!

Panica in familia Andreei Marin, dupa ce trei persoane le-au spart casa in noaptea de vineri spre sambata. Sotul vedetei, medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk, spune ca ar fi putut sa ii omoare daca erau in.

Primele declaratii ale sotului Andreei Marin despre jaf: Este ciudat ca nu au luat nimic, desi aveau de unde

Sotul Andreei Marin, medicul fizioterapeut de origine turca Tuncay Ozturk, este convins ca cei trei hoti care le-au spart casa vineri noapte, 23 august, au avut alt motiv pentru care au savarsit aceasta infractiune decat acela de a fura, intrucat majoritatea bunurilor detinute de cei doi nici nu au fost atinse.

Casa Andreei Marin, sparta de hoti! Iata ce ne declara vedeta! EXCLUSIV

Casa Andreei Marin a fost azi-noapte sparta de hoti. Incidentul neplacut intervine dupa ce in presa au aparut ieri articole despre presupusa intentie a Fiscului de a efectua controale amanuntite ale afacerilor vedetei si ale fostului ei sot, Stefan Banica, si dupa ce jurnalistii au lasat de inteles ca vedetele isi afiseaza in mod opulent luxul in care traiesc. Iata ce ne-a declarat Andreea Marin in exclusivitate.

Cum a fost sparta casa Andreei Marin

Tuncay Ozturk povesteste, in premiera, cum a fost sparta casa Andreei Marin, cum au intrat hotii in imobil si cum a reactionat el cand a revenit din oras si a observat urmele de noroi pe covoare.

Casa Andreei Marin, sparta de hoti: Intrusii au luat bunuri in valoare de 1.000 de lei. Vedeta spune ca nu detine bijuterii scumpe sau comori

Casa Andreei Marin a fost calcata de hoti, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce in presa au aparut articole despre intentia Fiscului de a efectua controale amanuntite ale afacerilor vedetei. Hotii au.

Traian Basescu e ferit de probleme penale. Afla motivele pentru care nu pateste inca nimic

Pe numele lui Traian Basescu se redeschid tot mai multe dosare, dupa terminarea mandatului de presedinte al Romaniei. Razvan Dumitrescu a prezentat, duminica, la Subiectiv, trei motive pentru care fostul.

Casa Andreei Marin a fost sparta. Politistii ilfoveni ii cauta pe hoti

Andreea Marin 40 de ani) a sesizat Politia Ilfov, vineri noapte, ca i-a fost sparta casa, hotii fiind cautati de catre politisti, care au deschis un dosar de cercetare si i-au audiat pe vecinii acesteia si un angajat al firmei care asigura paza in complexul rezidential in care vedeta locuieste.

Casa Andreei Marin a fost sparta. Politistii ilfoveni ii cauta pe hoti

Andreea Marin a sesizat Politia Ilfov, vineri noapte, ca i-a fost sparta casa, hotii fiind cautati de catre politisti, care au deschis un dosar de cercetare si i-au audiat pe vecinii acesteia si pe un angajat al firmei care asigura paza in complexul rezidential in care vedeta locuieste, relateaza Mediafax.

Casa Andreei Marin, SPARTA. Ce a declarat vedeta

Vedeta de televiziune Andreea Marin a sesizat Politia Ilfov, vineri noapte, ca i-a fost sparta casa, dar ca hotii nu au avut ce fura, intrucat nu tine obiecte de valoare in casa.

Cum a ajuns floarea de colt sa ii enerveze pe comunisti si sa ii interzica numele. Motivul pentru care planta rara este simbolul dragostei si al puritatii

Ocrotita de lege inca din 1933, delicata floare de colt, simbol al dragostei si puritatii in traditia romaneasca, are mai multe denumiri printre care si Floarea Reginei. Dorinta comunistilor de a sterge din constiinte monarhia a mers pana la interzicerea acestei denumiri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )