Libnet.ro
UNICEF

01:06

Sova: Contractul cu Bechtel, privind constructia autostrazii Transilvania, va fi reziliat luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sova: Contractul cu Bechtel, privind constructia autostrazii Transilvania, va fi reziliat luni

Dan Sova, ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, a afirmat, ieri, ca la inceputul saptamanii viitoare va fi reziliat contractul cu compania americana Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania, tot atunci urmand sa fie anuntata si suma pe care o mai are de achitat statul catre constructor, transmit sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Sova: Contractul cu Bechtel va fi reziliat luni.

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sova, a declarat, joi, ca luni va fi reziliat contractul cu compania americana Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania, informeaza Mediafax. Tot atunci urmeaza sa fie anuntata si suma pe care o mai are de achitat statul catre constructor. Luni se incheie cu totul, a spus Sova, dupa un eveniment organizat de Camera de Comert Romano-Britanica, raspunzand unei intrebari. El a aratat ca in prezent sunt discutate ultimele .

Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura: Contractul cu Bechtel va fi reziliat luni

Dan Sova, ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructura, a declarat ca luni va fi reziliat contractul cu compania americana Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania, tot atunci urmand sa fie anuntata si suma pe care o mai are de achitat statul catre constructor.

Dupa zece ani de chin, contractul cu Bechtel va fi reziliat

Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sova, a declarat, joi, ca luni va fi reziliat contractul cu compania americana Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania, tot atunci urmand sa fie anuntata si suma pe care o mai are de.

Luni se incheie cu totul. Anuntul important referitor la Autostrada Transilvania facut de ministrul Sova

Contractul cu compania americana Bechtel privind constructia autostrazii Transilvania va fi reziliat luni, a declarat ministrul delegat pentru proiecte de infrastructura, Dan Sova. Tot luni, urmeaza sa fie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )