Libnet.ro
UNICEF

13:45

Spania ACCEPTA cota de refugiati ceruta de Comisia Europeana

România Liberă România Liberă,
Spania ACCEPTA cota de refugiati ceruta de Comisia Europeana

Guvernul spaniol a anuntat, miercuri, ca accepta cota propusa de Comisia Europeana pentru repartizarea refugiatilor care fug de conflictul din Siria. continuă pe România Liberă

Spania anunta ca accepta cota de refugiati stabilita de Comisia Europeana

Guvernul spaniol a acceptat cota propusa miercuri de Comisia Europeana pentru repartizarea refugiatilor care fug de conflictul din Siria, informeaza AFP. Spania accepta astfel sa primeasca 14. 931 de persoane, asa cum a propus Comisia, care se adauga altor 2. 749 deja contabilizate, ducand numarul total la 17. 680 de persoane, a precizat guvernul.

Spania accepta cota de refugiati ceruta de Comisia Europeana: Imaginile cu exodul au creat un val de solidaritate

Guvernul spaniol a anuntat ca accepta cota propusa miercuri de Comisia Europeana pentru repartizarea refugiatilor care fug de conflictul din Siria, relateaza AFP, citata de Agerpres. Spania accepta astfel sa.

Tara din Europa care accepta cota de refugiati ceruta de Comisia Europeana

Guvernul spaniol a anuntat ca accepta cota propusa miercuri de Comisia Europeana pentru repartizarea refugiatilor care fug de conflictul din Siria, relateaza AFP. Spania accepta astfel sa primeasca .

Comisia Europeana cere Romaniei sa primeasca 4.646 de refugiati

ACTUALIZARE 13:08 Romania ar urma sa gazduiasca un numar triplu de refugiati fata de cel anuntat de Iohannis Comisia Europeana propune o cota de 4. 646 de migranti pe care Romania ar trebui sa ii primeasca, potrivit unui comunicat al executivului de la Bruxelles. *ACTUALIZARE 11:15 Juncker: Propunem constituirea unui fond de urgenta in valoare de 1,8 miliarde de euro pentru statele din Sahel si Nordul Africii. Ma astept ca toate statele sa contribuie.

HARTA INTERACTIVA Cum au fost distribuiti refugiatii in tarile UE de catre Comisia Europeana. Cotele obligatorii pe fiecare tara

Comisia Europeana a propus miercuri ca 120. 000 de refugiati sirieni din Italia, Grecia si Ungaria sa fie repartizati in cote obligatorii catre alte 22 din statele Uniunii Europene. Daca propunerea va fi aprobata de Consiliul UE, Romania ar urma sa primeasca inca 4. 646 de refugiati ce se adauga la cei inca 1. 705 migranti alocati prin propunerea CE in luna mai. Marea Britanie, Irlanda si Danemarca sunt singurele state care nu au primit cote de refugiati in propunerea CE. Vezi in articol cum se impart pe harta cotele de refugiati in fiecare tara.

Comisia Europeana va propune Romaniei sa gazduiasca 4.646 de refugiati

Comisia Europeana va propune Romaniei sa gazduiasca 4. 646 de refugiati, conform unui plan intocmit de oficialii de la Bruxelles, care prevede repartizarea unui nou contingent de 120. 000 de imigranti in statele membre ale Uniunii Europene, relateaza Le.

Comisia Europeana: Romania va primi 4.646 de imigranti

Comisia Europeana informeaza, intr-un comunicat de presa remis astazi, ca, din cei 120. 000 de refugiati, Romania ar trebui sa primeasca dupa calculele facute 4. 646 de imigranti. Tot astazi, Comisia.

Bogdan Aurescu, precizari importante despre cotele de imigranti anuntate de Comisia Europeana

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, ca propunerile facute de Comisia Europeana in legatura cu repartizarea imigrantilor in state UE.

Comisia Europeana cere Romaniei sa gazduiasca 6.351 de imigranti

Comisia Europeana cere Romaniei sa gazduiasca 6. 351 de imigranti dintr-un total de 160. 000 sositi in Grecia, Italia si Ungaria, potrivit unei propuneri de repartizare a acestora publicata miercuri pe site-ul CE.

Comisia Europeana a aprobat fuziunea dintre GE si Alstom

Comisia Europeana si-a dat marti acordul pentru preluarea activelor din domeniul energiei ale grupului francez Alstom de catre grupul american General Electric GE), insa cu anumite conditii, transmite Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )