Libnet.ro
UNICEF

17:45

Spania. Mai multi romani au furat in pandemie 273 de masini de lux

B1 B1,
Spania. Mai multi romani au furat in pandemie 273 de masini de lux

O banda de infractori din Spania, din care faceau parte si mai multi romani, au furat 270 de masini de lux in plina zi din Spania, in timpul carantinei anuntate de autoritati, din cauza. continuă pe B1

Spania. Mai multi romani au furat in pandemie 273 de masini de lux

O banda de infractori din Spania, din care faceau parte si mai multi romani, au furat 270 de masini de lux in plina zi din Spania, in timpul carantinei anuntate de autoritati, din cauza.

CORONAVIRUS |Galati: Paturile de la ATI, unite ca sa incapa mai multi pacienti

Cadrele medicale de la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Galati, rezervata bolnavilor de Covid-19, au fost nevoite sa uneasca paturile, asa incat sa incapa mai multi pacienti testati.

Galati: La sectia ATI Covid au fost unite paturile ca sa incapa mai multi pacienti

Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Galati dedicata bolnavilor de Covid 19 este arhiplina, iar cadrele medicale au fost nevoite sa uneasca paturile, astfel incat sa incapa mai multi pacienti. Medicii nu stiu ce se va intampla daca numarul pacientilor va continua sa creasca, relateaza Mediafax.

Biden ar putea reveni asupra deciziei de retragere a trupelor americane din Germania Michele Flournoy: S-ar putea sa avem nevoie de mai multi oameni in tarile baltice, in Polonia sau in Romania

Joe Biden ar putea sa revina, cel putin partial, asupra deciziei anuntate de Donald Trump de a retrage 12. 000 de militari americani din Germania, potrivit comentariilor consilierilor sai in materie de aparare. S-ar putea sa avem nevoie de mai multi oameni in tarile baltice, in Polonia sau in Romania, declara recent Michele Flournoy, care are sanse mari sa devina prima femeie care va conduce Pentagonul, potrivit AFP.

Mai multi militari de pe Fregata Regina Maria au Covid-19. Misiunea in Marea Mediterana se incheie

Fregata Regina Maria isi incheie misiunea NATO din Marea Mediterana, mai devreme decat era planificat, dupa ce mai multi militari aflati la bord au fost infectati cu virusul SARS-CoV-2.

Ce pedepse infime au primit mai multi traficanti care au facut contrabanda

O banda de traficanti au fost condamnati pentru contrabanda cu benzina si tigari. Pedepsele judecatorilor au fost infime fata de faptele facute. Detalii din cazul aferent: pedepse, faptele si demersurile procurorilor antimafia. Pedepse infime pentru o banda de traficanti de benzina si tigari Curtea de Apel Galati a condamnat definitiv 19 persoane in urma unor .

O banda de romani a furat 270 de masini de lux in plina zi din Spania, in timpul carantinei

O grupare infractionala formata din spanioli, magrebieni si romani, a furat nu mai putin de 270 de masini de lux, in plina zi, pe perioada carantinei din Spania. Romanii se ocupau efectiv de furturi fiind specialisti in mecanica de precizie, electronica si sisteme de control al automatizarii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )