Libnet.ro
UNICEF

09:01

ZI SPECIALA pentru Mihai Morar: PRIMELE IMAGINI de la BOTEZUL mezinei Roua! Cum au imbracat-o pe fetita si ce tinute au ales parintii (GALERIE FOTO)

B1 B1,
ZI SPECIALA pentru Mihai Morar: PRIMELE IMAGINI de la BOTEZUL mezinei Roua! Cum au imbracat-o pe fetita si ce tinute au ales parintii (GALERIE FOTO)

Duminica a fost o zi cu adevarat speciala pentru familia prezentatorului de televiziune Mihai Morar. VEZI GALERIA FOTO AICI Acesta a botezat-o pe fiica sa cea mica, Roua Ilia. Ziua aleasa pentru. continuă pe B1

Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins. Se ascundea chiar sub nasul politistilor. Primele imagini

Criminalul din Prahova a fost prins de catre autoritati, duminica, dupa ore in sir de cautari. Tanarul se numeste Marin Laurentiu si i-a pus capat zilelor iubitei sale. Fata avea doar 17 ani si n-a mai putut sa scape din mainile atacatorului sau. Criminalul fetei de 17 ani din Prahova a fost prins! Politistii au .

Zi speciala pentru credinciosii din Romania. Arsenie Boca ar fi implinit astazi 109 ani!

In ziua de 29 septembrie 1910 se nastea Arsenie Boca, un copil care avea sa faca istorie in Romania, printre credinciosii din toata tara, si care acum este la un pas sa devina sfant! Mii de romani se roaga efectiv la parintele Arsenie Boca, trecut in nefiinta de doar 30 de ani! 109 ani ar .

Primele imagini de la locul crimei din Prahova, unde a fost decapitata adolescenta de 17 ani. Autoritatile sunt inca pe urmele criminalului

Antena 3 prezinta in exclusivitate imagini din Prahova, de la locul crimei adolescentei de 17 ani. Tanara a fost decapitata de iubitul ei, un barbat de 29 de ani, cu care locuia. Criminalul este inca in.

Primele imagini de pe camerele de supraveghere cu barbatul care a agresat doua femei in Capitala

Politia cere ajutorul populatiei pentru a gasi un barbat suspectat ca a agresat pe strada doua femei. Ambele atacuri au avut loc marti seara in Sectorul 6. Pe prima femeie, individul a batut-o insa nu.

Elena Udrea, la Sectia speciala pentru magistrati, ca parte vatamata intr-un dosar

Fostul ministru Elena Udrea s-a prezentat, joi, la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Jus.

GATA! S-a intamplat dupa 4 luni de COMA. Romania, in LACRIMI pentru MIHAI CONSTANTINESCU (GALERIE FOTO)

Indragitul artist Mihai Constantinescu se afla internat, in continuare, la spitalul Floreasca din Capitala. SOC: A MURIT! NU va mai prezenta niciodata METEO! TELEVIZIUNEA, iN DOLIU! GALERIE.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )