Libnet.ro
UNICEF

17:16

Ce spectacole de teatru vedem in luna aprilie, la ArCub

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Ce spectacole de teatru vedem in luna aprilie, la ArCub

Primaria Capitalei, prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, a programat, in luna aprilie, la Sala Mare str. Lipscani 84-90) cateva dintre spectacolele de teatru indragite de publicul larg dar si de critica de specialitate. Am iubit, am purtat, am pierdut, versiunea romaneasca a piesei Love, Lost, and What I Wore, semnata de Nora . continuă pe Ceaşca de Cultură

ANALIZA. RADET, la mila Domnului. Primaria Capitalei paseaza investitiile majore in reteaua de termoficare in anii urmatori

2019 se anunta inca un an de sacrificiu pentru RADET, regie aflata in moarte clinica si care nici in acest an nu va beneficia de statutul de prioritate zero in bugetul Municipalitatii, arata o analiza Frames realizata in baza proiectului de buget pe 2019 propus de Primaria Capitalei, aflat in dezbatere publica.

Analiza Frames: RADET, la mila Domnului. Primaria Capitalei paseaza investitiile majore in reteaua de termoficare in anii urmatori

Primaria Capitalei isi propune sa investeasca in acest an in reabilitatea a numai 31,2 kilometri de retea de conducte, in conditiile in care mai mult de 75% din reteaua de aproape 4. 000 de kilometri are o vechime de peste 40 de ani si risca sa crape.

DE ASTAZI: Primaria Capitalei incepe lucrarile la Podul Grant

Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje Bucuresti, incepe lucrarile de reabilitare si consolidare a Podului Grant, dupa mai bine de 12 ani de la ultimele reparatii.

Primaria Capitalei incepe astazi lucrarile la Podul Grant. De la ora 11.00 se inchide breteaua care urca din Calea Grivitei spre Gara de Nord

Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje Bucuresti, incepe lucrarile de reabilitare si consolidare a Podului Grant, dupa mai bine de 12 ani de la ultimele reparatii. Pasajul supratraverseaza liniile de cale ferata si face legatura intre Bd. Ion Mihalache si Calea Giulesti. De luni, ora 11. 00, se inchide breteaua care urca din Calea Grivitei spre Gara de Nord.

Niciun donator de organe in Moldova pana in luna aprilie. Nu a mai fost pana acum o perioada atat de mare

Pana in luna aprilie a acestui an, in regiunea Moldovei nu a existat niciun donator de organe. Medicii spun insa ca listele de asteptare cresc de la o zi la alta, numarul persoanelor care asteapta un organ devenind ingrijorator de ridicat in comparatie cu cel al donatorilor.

Targ de Pasti organizat de Primaria Capitalei

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart, organizeaza in perioada 20 - 29 aprilie cea de-a zecea editie a Targului dedicat Sarbatorilor Pascale din Capitala - Traditii si Flori de Sarbatori, in Parcul Regele Mihai I Herastrau), intrarea Charles de Gaulle.

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )