Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ponta: Comemoram astazi unul dintre cele mai tragice momente din istoria recenta a SUA

Antena3 Antena3,
Ponta: Comemoram astazi unul dintre cele mai tragice momente din istoria recenta a SUA

Premierul Victor Ponta a adus joi un omagiu celor disparuti in atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 din Statele Unite ale Americii si a pledat pentru combaterea acelor fenomene care constitue mediul. continuă pe Antena3

FOTO: Cum arata unul dintre cele mai mari DEZASTRE naturale din 2014

Dupa multe zile de ploaie musonica in nordul Pakistanului, in Kashmir si in statul indian Jammu, localnicii se confrunta cu cele mai devastatoare inundatii din ultimii 60 de ani.

Bolnavii de cancer pot beneficia GRATUIT de unul dintre cele mai performante tratamente

In clinicile de stat din Romania, aparatele de radioterapie sunt insuficiente si vechi, de aceea doar o treime dintre bolanvii de cancer beneficiaza de acest tratament performant, iar restul se afla pe listele de asteptare care se intind pe luni de zile.

Romania la inaltime: Manastirea Arnota, unul dintre cele reprezentative monumente istorice si de arta religioasa din tara

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate.

ABBA a muzicii clasice: ConTempo, unul dintre cele mai apreciate cvartete din lume, invitat la Sala Radio!

ConTempo, una dintre cele mai apreciate formatii de cvartet din lume, compusa in intregime din muzicieni romani, detine astazi o pozitie dorita de multe ansambluri de acest gen: este cvartetul de Stat al Radio Televiziunii Irlandeze si sustine concerte si turnee pe toate continentele.

Reuters: Germania si Belgia - cele mai puternice posturi in CE, Romania va primi Politica Regionala

Germania si Belgia vor avea doua dintre cele mai puternice posturi in viitoarea Comisie Europeana, potrivit unei versiuni privind distribuirea portofoliilor obtinute de Reuters. Jurnalistii mai noteaza ca.

Reuters: Germania si Belgia - cele mai puternice posturi in viitoarea Comisie Europeana, Romania va primi Politica Regionala

Germania si Belgia vor castiga doua dintre cele mai puternice posturi in viitoarea Comisie Europeana, primind Comertul, respectiv, portofoliul Competitiei, in timp ce Romaniei i-ar reveni Politica Regionala, potrivit unei versiuni privind distribuirea portofoliilor obtinute de Reuters.

GALERIE FOTO: Cele mai furate 10 masini din SUA in 2013

Statele Unite ale Americii reprezinta una dintre cele mai mari piete de automobile din intreaga lume, dar in acelasi timp, americanii sunt si fruntasi in ceea ce priveste numarul anual de furturi de masini.

25 dintre cele mai ciudate si periculoase drumuri spre scoala ale elevilor din jurul lumii

Spre incantarea sau groaza) a milioane de oameni, anul scolar va incepe in scurt timp in multe tari de pe glob. Dar este foarte important sa nu uitam ca, in anumite parti ale lumii, scoala reprezinta un lux pe care nu multi si-l pot permite.

CIA World Factbook iti arata care sunt cele mai TINERE si cele mai BATRANE tari din lume. Unde se situeaza Romania

Cele mai tinere 10 state din lume se afla in Africa, Niger si Uganda situandu-se in fruntea clasamentului, cu o medie de varsta de 15. 1 ani, respectiv 15. 5 ani, potrivit unui studiu realizat de CIA World.

FOTOGALERIE Cele mai ciudate 8 drapele din istorie

The Independent a facut o selectie a celor mai ciudate steaguri din istorie, descifrand legendele din spatele acestora si accentuand alegerile bizare ale natiunilor in materie de simboluri. Intra in articol pentru a urmari o fotogalerie cu cele mai ciudate drapeluri din istorie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )