Libnet.ro
UNICEF

19:16

Ce sperante isi face Alina Gorghiu, dupa votul pentru MRU

România Liberă România Liberă,
Ce sperante isi face Alina Gorghiu, dupa votul pentru MRU

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti, dupa numirea lui MRU la sefia SIE, ca in Parlament exista majoritate pentru o motiune de cenzura si ca acest lucru se va vedea in viitor. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu, despre votul din Parlament pentru sefia SIE: Din opozitie nu este simplu sa coagulezi o majoritate, dar o vom face. PNL va vota pentru MRU sef la SIE (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni in cadrul emisiunii Dosar de politician de pe B1 TV, ca nu este usor ca opozitia sa coaguleze o majoritate in cazul votului privind numirea lui Mihai Rzavan.

Alina Gorghiu, despre votul privind numirea lui MRU la conducerea SIE: Pentru a nu stiu cata oara PSD-ul si Victor Ponta aleg varianta boicotului. Le este greu sa accepte o infrangere (VIDEO)

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca lipsa celor din PSD la votul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, demonstreaza inca o data ca premierul Victor Ponta nu accepta existenta unei.

Alina Gorghiu, dupa ce Dorin Chirtoaca a castigat un nou mandat de primar al Chisinaului: Este o victorie foarte importanta pentru parcursul european al Republicii Moldova

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a transmis luni, printr-un mesaj postat pe Facebook, ca realegerea lui Dorin Chirtoaca in functia de primar al Chisinaului reprezinta o victorie pentru parcursul european .

Alina Gorghiu: Exista o majoritate care se va forma maine - PNL, UNPR, UDMR, minoritatile nationale. Sunt si parlamentari neafiliati

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, luni seara, la Realitatea TV, ca maine va exista majoritate pentru numirea lui Mihai-Razvan Ungureanu la SIE, dar a subliniat faptul ca una dintre probleme este realizarea cvorumului de sedinta.

Alina Gorghiu: Presedintele nu m-a consultat nici pe mine, nici pe Vasile Blaga cu privire la desemnarea lui MRU la conducerea SIE

Copresedinta PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca presedintele Klaus Iohannis nu a consultat-o nici pe ea, nici pe Vasile Blaga cu privire la numirea lui Mihai Razvan Ungureanu pentru conducerea SIE, informeaza.

Alina Gorghiu: Este necesara cresterea gradului de colectare a taxelor de la 58% la 73%

Alina Gorghiu a declarat ca este necesara cresterea gradului de colectare a taxelor la 73%, fata de 58% cat este in prezent, informeaza Agerpres. in acest moment, ca tara suntem obligati sa marim.

Alina Gorghiu si Vasile Blaga la Bacau: Candidatii liberali vor fi desemnati prin sondaje de opinie si vor fi cunoscuti pana la Ziua Nationala a Romaniei

Copresedintii Partidului National Liberal, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, au facut astazi o vizita in Bacau. La ora 11. 30 a avut loc intalnirea cu activul de partid, la Teatrul de Vara, urmata de o conferinta de presa, iar de la ora 15 liderii partidului au luat parte la Sarbatoarea iei romanesti, eveniment organizat la Teatrul municipal Bacovia din Bacau.

Alina Gorghiu: Este imperios necesara o crestere de la 58% la 73% a colectarii a taxelor si impozitelor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Bacau, ca este 'imperios necesara' cresterea gradului de colectare a impozitelor si taxelor la 73% fata de cota actuala de 58%, in conditiile noului context al relaxarii fiscale, insa orice discutie cu Guvernul pe aceasta tema e blocata din cauza premierului Victor Ponta.

Crin Antonescu nu participa la votul pentru sefia SIE. Cum argumenteaza politicianul decizia

Senatorul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, ca nu va participa la votul pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE.

Ludovic Orban: Parlamentarii PNL care vor lipsi la votul pentru sefia SIE vor fi sanctionati

Ludovic Orban, prim-vicepresedintele PNL, a declarat luni ca,parlamentari liberali care vor absenta nemotivat la votul pentru Mihai Razvan Ungireanu la functia de director al SIE vor fi sanctiuni, insa a aratat ca nu are motive sa creada ca acest lucru se va intampla.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )