Libnet.ro
UNICEF

15:15

Spital iesean la un pas de inchidere din cauza unei datorii de 2 milioane de lei la furnizori. Nu mai pot fi acoperite nici cheltuielile de functionare

Adevărul Adevărul,
Spital iesean la un pas de inchidere din cauza unei datorii de 2 milioane de lei la furnizori. Nu mai pot fi acoperite nici cheltuielile de functionare

Spitalul Municipal din Pascani, unul dintre cele mai mari spitale de urgenta din judet, este la un pas de inchidere din cauza datoriilor. Un scandal a izbucnit in ultimele zile intre angajati si manager, dupa ce mai multe decizii ale sefului ar fi dus la indatorarea spitalului cu aproximativ 2 milioane de lei la furnizori. continuă pe Adevărul

Un barbat din Olt si-ar fi ucis fratele din cauza unei mosteniri

Un barbat de 64 de ani din Sprancenata a fost retinut pentru omor, dupa ce l-ar fi lovit de mai multe cu un cutit pe fratele sau in varsta de 60 de ani, pe fondul unor dispute legate de o mostenire, potrivit un.

Autostrada Lugoj - Deva, un nou esec. Lotul 4 nu poate fi deschis circulatiei din cauza unei fisuri

Lotul 4 Lugoj Deva a fost receptionat dar pentru moment nu poate fi deschis circulatiei, a informat Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Compania Nationala de Administrare a.

DIN CAUZA ESCALADARII TENSIUNILOR COMERCIALE China si-a diminuat semnificativ investitiile in Europa

Investitiile chineze in Europa s-au ridicat la 2,4 miliarde dolari, in primele sase luni ale anului Investitiile chineze in Europa au scazut cu 80% in primul semestru din 2019, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, din cauza escaladarii tensiunilor comerciale, care au dus la incetinirea economiei chineze, conform studiului semianual publicat de compania de consultanta Ernst and Young EY), transmite DPA, potrivit Agerpres.

VIDEO Dancila, intrebata de un protestatar ce mesaj transmite elevilor care vor sa plece din cauza guvernului bazat pe hotie: Ce spuneti nu este conform cu realitatea Sunt medici din Ungaria care vor sa vina in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri la Iasi, ca sunt foarte multi medici din Ungaria care vor sa ramana in Romania, dupa ce un protestatar a intrebat-o ce mesaj ar transmite copiilor care se afla in afara tarii sau care vor sa plece din cauza unui guvern bazat pe hotie.

Rusia: O jurnalista americana, amendata si deportata pentru ca a luat interviuri rusilor care cer azil in Canada din cauza deteriorarii climatului din regiune

O jurnalista americana independenta a fost amendata si urmeaza sa fie deportata pentru ca a intervievat rezidentii siberieni care au cerut vara aceasta azil in Canada, din cauza deteriorarii mediului din regiune, relateaza The Moscow Times.

Trafic infernal in centrul Capitalei, din cauza unor lucrari de modificare a strazilor. Cat dureaza haosul

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca, incepand de vineri, 16 august, in centrul Capitalei se vor executa lucrari de modificare a unor artere perimetrale din zona Pietei Unirii. Scopul acestor lucrari este de a crea benzi de circulatie pentru transportul public in comun. Pana cand acestea vor fi gata, traficul in zona va fi infernal. Trafic .

Henkel si-a inrautatit estimarile pe 2019 din cauza incetinirii industriei

Grupul german Henkel si-a inrautatit estimarile privind vanzarile si castigurile in 2019, din cauza performantelor dezamagitoare la divizia sa de produse cosmetice si a problemelor de la divizia de adezivi, afectata de scaderea productiei industriale, transmite Reuters.

VIDEO Disputa din cauza unei vulpi de la Zoo, in varsta de 20 de ani: Saraca, abia se tine pe picioare. Cum se apara conducerea institutiei

O serie de imagini surprinse de un vizitator al Gradinii Zoologice din Ramnicu Valcea care arata starea precara in care se afla unul dintre animalele tinute in captivitate, postate ulterior pe Facebook, au starnit reactii in randul iubitorilor de animale.

Caz socant in Galati. Un politist aflat in concediu, batut mar din cauza cazului Caracal

Un politist din Bucuresti, aflat in concediu, a fost atacat de doi indivizi in Tecuci, judetul Galati. Se pare ca agresorii i-ar fi reprosat barbatului modul in care a intervenit Politia in cazul Caracal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,277 seconds )