Libnet.ro
UNICEF

00:07

Spitalele de psihiatrie din Romania, o victima a sistemului sanitar reformat pe genunchi

Antena3 Antena3,
Spitalele de psihiatrie din Romania, o victima a sistemului sanitar reformat pe genunchi

Vine omul, isi ia pastila si la revedere! Sunt vorbele unui medic psihiatru ajuns pe culmile disperarii. De doi ani, de la comasarea spitalelor, singurul tratament pe care-l mai poate prescrie unor oameni care-si. continuă pe Antena3

OSCE trimite o misiune pentru monitorizarea scrutinului legislativ din Romania.

Oficiul Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului va trimite in Romania o misiune de monitorizare a alegerilor parlamentare din 9 decembrie 2012, informeaza site-ul organizatiei, potrivit Mediafax. Oficiul OSCE pentru Institutii Democratice si Drepturile Omului exprima increderea in impartialitatea autoritatilor electorale din Romania si in capacitatea acestora de organizare a alegerilor intr-o maniera profesionista. Cu .

Cei sapte pitici evrei din Romania care au supravietuit la Auschwitz

O familie de pitici evrei care a trait in Maramures in anii 30 este subiectul unui documentar in Marea Britanie. Cei 7 erau celebri in toata Europa pentru spectacolele de circ. La filmarile din Romania, gazda.

Diplomele universitare din Romania si Franta vor fi recunocute reciproc de cele doua state - acord romano-francez

Diplomele universitare din Romania si Franta vor fi recunoscute reciproc in cele doua state, indiferent de universitatea care le elibereaza, atat timp cat aceasta este acreditata. Ministrul Educatiei Ecaterina Andronescu si ambasadorul Frantei in Romania Philippe Gustin au semnat joi, 18 octombrie, un acord de recunoastere a diplomelor din invatamantul superior. Acordul va intra in vigoare dupa ce va fi ratificat de Parlament. Prin acest tratat, recunoasterea diplomelor devine valabila fara a fi nevoie de un acord intre universitati. Recunoasterea devine obligatorie pentru fiecare din cele doua tari, pentru orice universitate, cu conditia ca programele sa fie acreditate, a explicat ministrul Ecaterina Andronescu.

Andronescu: Diplomele universitatilor acreditate din Romania vor fi recunoscute in Franta.

Diplomele univeristatior acreditate din Romania vor fi recunoscute in Franta si invers, dupa ce Parlamentul va ratifica tratatul semnat joi, la Bucuresti, de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, si ambasadorul Frantei in Romania, Philippe Gustin, potrivit Mediafax. Exista o Conventie internationala de la Lisabona care, in principiu, pune in lege posibilitatea recunoasterii diplomelor, dar recunoasterea efectiva revine celor doua state. Statele decid prin semnarea unui tratat, de genul .

Secretarul general al PPE: Situatia din Romania, ca si in Europa, e fragila; il felicit ...

Secretarul general al PPE, Antonio Lopez, a declarat, joi, la Congresul PPE, ca, la fel ca in Europa, situatia din Romania este fragila, nefiind loc pentru propuneri populiste, el felicitandu-l pe Emil Boc pentru curajul de care a dat dovada in functia de premier, informeaza Mediafax. Ca si in Europa, situatia din Romania este fragila si nu e loc de propuneri populiste, a spus Antonio Lopez. El a mai spus ca pentru Romania dificultatile economice au venit atat din contextul .

New York Times: Lupta politica din Romania lasa acest stat balcanic sarac sa pluteasca in deriva

Disputa politica din Romania a sporit ingrijorarile din Statele Unite si Europa cu privire la instabilitatea politica si amenintarile la adresa institutiilor democratice din cadrul tarilor fostului bloc.

New York Times: Simbolul puterii din Romania? Doua maini in jurul gatului

Probabil cel mai bun lucru ce poate fi spus despre relatia dintre presedintele si premierul Romaniei este caracterul sau neambiguu: nu se pot suporta. Acest lucru nu este surprinzator, avand in vedere ca una dintre principalele actiuni intreprinse de Victor Ponta dupa ce a venit la conducerea tarii in luna mai a fost sa organizeze un referendum pentru demiterea presedintelui. Traian Basescu. Incercarea a esuat, insa efectele sale otravitoare sunt inca resimtite, scrie New York Times in editia electronica, intr-un material intitulat Simbolul puterii din Romania? Maini in jurul gatului.

Prostituate din Romania, implicate intr-un scandal sexual cu agenti americani ai servicilor secrete

Mai multe prostituate din Romania ar fi fost implicate, intr-un scandal sexual cu agenti Secret Service. O investigatie realizata de ABC News arata ca agentii americani ar fi fost la prostituate din mai.

Indesit schimba conducerea reprezentantei din Romania

Producatorul de electrocasnice Indesit a schimbat conducerea operatiunilor din Romania, activitatea din tara fiind de acum coordonata de Michele Casamassima care va avea biroul in Milano, anunta compania printr-o informare de presa.

Zece companii aeriene au plecat din Romania in ultimii 3 ani

Numarul operatorilor aerieni din Romania a scazut in ultimii sase ani, de la 31 de companii in 2007 la 26 de companii in prezent. Majoritatea companiilor care au incercat piata romaneasca au fost linii aeriene low-cost. Companiile low-cost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )