Libnet.ro
UNICEF

20:00

Split TVA: Firmele pot trece, optional, la plata defalcata a TVA, incepand de duminica

Antena3 Antena3,
Split TVA: Firmele pot trece, optional, la plata defalcata a TVA, incepand de duminica

Incepand cu 1 octombrie, zi care a fost stabilita, prin Ordonanta 23/2017, ca termen de incepere a aplicarii masurii de plata defalcata in conturi separate) a TVA - split TVA. continuă pe Antena3

Haz de necaz cu split TVA: 20 de situatii dureroase pentru afaceri

Proiectul legii de aprobare a ordonantei split TVA Ordonanta 23/2017) pleaca spre plenul Senatului cu un pas inapoi: un amendament care obliga doar firmele ce fac afaceri cu statul sa aplice plata defalcata. Un posibil compromis ar putea fi si amanarea cu un an din 2018, in loc de 2017) a termenului de aplicare a acestei obligativitati. E aceasta o mica victorie a mediului de afaceri care s-a plans in repetate randuri si pe multiple voci ca split TVA e o pacoste, mai ales pentru toate firmele? Am discutat, in studioul Startupcafe. ro,cu un expert contabil care a participat la dezbaterile din Senat.

Traian Basescu: Firmele romanesti vor fi primele afectate de introducerea split TVA

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, a declarat ieri seara ca introducerea split TVA va lasa firmele fara lichiditati iar primele care vor fi afectate de aceasta masura sunt firmele romanesti mici si mijlocii.

Investitori romani nemultumiti: Finantele si ANAF au ramas inflexibile pe Split TVA

Antreprenori si manageri reuniti in Patronatul Investitorilor Autohtoni PIAROM) se declara nemultumiti de faptul ca Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) au ramas inflexibile in aplicarea obligatorie a sistemului platii defalcate a TVA de la 1 ianuarie 2018, pentru firmele platitoare de TVA, si solicita Parlamentului sa respinga ordonana 23/2017, prin care s-a decis instituirea split TVA.

Patronatul Investitorilor Autohtoni (PIAROM) respinge aplicarea Split TVA

Patronatul Investitorilor Autohtoni PIAROM), membru al Confederatiei Nationale a Patronatului Roman CNPR), a activat constructiv si constant in realizarea unui dialog autentic si transparent, la toate nivelurile decizionale implicate, legat de impactul total negativ asupra mediului de afaceri, generat de aplicarea OG 23/2017 SPLIT TVA).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )