Libnet.ro
UNICEF

05:30

Ce spun barbatii: Care este cel mai atragator punct de pe fata unei femei

Antena3 Antena3,
Ce spun barbatii: Care este cel mai atragator punct de pe fata unei femei

Frumusetea este un concept relativ care variaza de la un loc la altul si care se schimba cu timpul. Prin observare stiintifica si studiu, cercetatorii au fost capabili sa inlature influentele regionale legate d. continuă pe Antena3

Cum este cel mai indicat sa se comporte parintii surprinsi de copii in timp ce fac sex: reactiile total gresite, care ii pot traumatiza pe cei mici

Un moment stanjenitor de care se tem toti parintii este cel in care copilul da buzna in dormitor si ii surprinde in timpul unei partide de amor. Prima reactie pe care o au adultii nu este intotdeauna cea mai buna, iar un psiholog explica modul in care situatia poate fi depasita fara a-i lasa copilului impresia ca sexul este ceva gresit sau de-a dreptul ingrozitor.

Mai sunt 5 zile pana la cel mai asteptat eveniment al anului 2016: Conferinta sustinuta Dr Oz la Bucuresti!

Doar 5 zile ne mai despart de intalnirea cu cel mai celebru doctor din lume Dr. Mehmet Cengiz Oz, care va ajunge pentru prima data in Romania, pentru a sustine conferinta Take your life to the next level .

Cel mai scump diamant roz a fost vandut pentru suma uriasa de 31,56 milioane de dolari. Cum arata acesta (FOTO)

Un diamant roz, taiat sub forma unei pere, a fost scos la licitatie si apoi vandut pentru suma uriasa de 31,56 milioane de dolari, adica 27,88 milioane euro. Cel mai mare diamant a fost scos la licitatie.

Soros investeste in cel mai mare producator mondial de aur

Miliardarul George Soros si-a redus cu aproape 40% investitiile sale in actiunile companiilor listate in SUA, in primul trimestru din anul curent, cumparand in schimb o participatie de 264 de milioane de dolari la cel mai mare producator de aur din lume, Barrick Gold Corp. , conform Bloomberg.

Imagini spectaculoase cu cel mai mare vas de croaziera. Orasul plutitor depaseste in lungime Turnul Eiffel

Cel mai mare vas de croaziera construit vreodata, pachebotul Harmony of the Seas, cu o lungime de 362 de metri si o latime de 66 de metri, a plecat duminica din portul Saint-Nazaire vestul Frantei).

Cel mai mare vas de croaziera din lume, Harmony of the Seas, a facut primul drum: cat costa o vacanta pe luxosul pachebot si ce facilitati ofera calatorilor FOTO VIDEO

Cel mai mare vas de croaziera din lumea, pachebotul Harmony of the Seas, cu o capacitate de 8. 880 de persoane, a plecat duminica din portul Saint-Nazaire, din vestul Frantei, si a ajuns astazi in Southampton, Marea Britanie, sub privirile a mii de persoane sosite la fata locului pentru a vedea orasul-plutitor.

EUROINVENT, cel mai mare salon de inventii din Europa de Sud-Est, la Iasi

Cel mai mare salon de inventii din Europa de Sud-Est, EUROINVENT, isi va deschide oficial portile pe 20 mai, la ora 11,00, la Palas Iasi. Vineri si sambata 20 si 21 mai) publicul si.

Marijuana, cel mai consumat drog din Europa. Sorin Oprea, seful Antidrog: Si canabisul este un drog periculos care provoaca dependenta fizica si psihica

Canabisul este cel mai consumat drog atat in randul adolescentilor cat si in randul populatiei generale, spune chestorul Sorin Oprea, directorul Agentiei Nationale Antidrog. Acesta arata ca varsta la care tinerii incep sa consume droguri scade din ce in ce mai mult. De regula, acestia intra in contact cu stupefiantele de la 13 sau chiar 14 ani, existand inclusiv cazuri izolate de copii de 11 ani care au istoric de consum de droguri.

Cel mai mare datornic din Galati este un cioban. Are o avere de dat la ANAF

Desi aparent s-ar putea crede ca este o eroare, in capul listei datornicilor din judetul Galati se afla un cioban din comuna Ghidigeni. Viorel Cotiga, 47 de ani, a acumulat la bugetul de stat o datorie record de 9,2 milioane de lei.

Elogii internationale pentru cel mai recent film al lui Cristian Mungiu

Bacalaureat este o adevarata bijuterie cinematografica si nu e exclus sa-i aduca inca un Palme d'Or lui Cristian Mungiu, scrie presa straina. Totusi, filmul nu va avea un succes la fel.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )