Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce spune Corlatean despre aducerea lui Hayssam in Romania.

România Liberă România Liberă,
Ce spune Corlatean despre aducerea lui Hayssam in Romania.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a refuzat sa comenteze asupra implicarii MAE in aducerea lui Omar Hayssam in Romania, dar a mentionat ca este de salutat faptul ca statul roman a demonstrat ca are institutii puternice, transmite Mediafax. Corlatean a confirmat insa ca MAE a avut un rol in aceasta operatiune, asa cum a mentionat si premierul Victor Ponta. Am urmarit cu mare atentie dezbaterile publice in aceasta perioada pe o tema de interes mare, public vorbind. Dar cred ca ati . continuă pe România Liberă

Corlatean, despre aducerea lui Hayssam: Statul roman a demonstrat ca are institutii puternice

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a refuzat sa ofere amanunte despre implicarea MAE in aducerea lui Omar Hayssam in Romania, el spunand doar ca este de salutat faptul ca statul roman a demonstrat ca are.

Victor Ponta, despre aducerea lui Hayssam din Irak: E o fantezie extraordinara

Premierul Victor Ponta a infirmat, miercuri, in timpul unei conferinte de presa, ca sirianul Omar Hayssam, acuzat pentru terorism, a fost adus in Romania de la o inchisoare din Irak. Seful Executivului spune ca.

Corlatean: Aducerea lui Hayssam a demonstrat ca statul roman are institutii puternice

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a refuzat sa ofere amanunte despre implicarea MAE in aducerea lui Omar Hayssam in Romania, el spunand doar ca este de salutat faptul ca statul roman a demonstrat ca are institutii puternice, transmite Antena3. ro.

Mircea Badea: Sunt convins ca Basescu n-are nicio legatura cu aducerea lui Hayssam in tara

Traian Basescu nu are nicio legatura cu aducerea lui Omar Hayssam in tara, a sustinut Mircea Badea in cadrul editiei de luni a emisiunii in gura presei. Basescu a iesit primul cu declaratia despre.

Adevarul despre operatiunea Omar Hayssam, in aceasta seara, la Sinteza Zilei

De la ora 21. 00, Sinteza zilei iti prezinta doua exclusivitati. Aseara, premierul Victor Ponta spunea la Sinteza zilei ca presedintele Traian Basescu are motive sa se teama de aducerea lui Omar Hayssam.

Ce spune Pricopie despre definitivat.

Ministrul Educatiei Remus Pricopie a declarat ca ponderea celor care au promovat definitivatul, de 47,83 la suta, inseamna ca acesta este un examen serios, exigent, asa cum trebuie sa fie si i-a felicitat pe cei aproape 3. 200 de candidati care au promovat, transmite Mediafax. Anul acesta, la examenul de definitivat a crescut media de promovare de la 7 la 8. Am facut acest lucru pentru ca este important sa avem profesori bine pregatiti. 47,83 la suta promovati insemana ca definitivatul este un .

Ce spune MRU despre aparitia Partidului Miscarea Populara.

Presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, a urat bun venit si succes Partidului Miscarea Populara si a reafirmat disponibilitatea partidului pe care il conduce de a colabora cu orice formatiune care impartaseste valorile de dreapta, transmite Mediafax. Felicitam aparitia unei noi formatiuni politice in Romania - Partidul Miscarea Populara. Le uram bun venit si succes. Forta Civica a parcurs un drum asemanator, iar astazi, la aproape un an de cand am pornit noul nostru proiect .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )