Libnet.ro
UNICEF

19:00

Corlatean: Aducerea lui Hayssam a demonstrat ca statul roman are institutii puternice

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Corlatean: Aducerea lui Hayssam a demonstrat ca statul roman are institutii puternice

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a refuzat sa ofere amanunte despre implicarea MAE in aducerea lui Omar Hayssam in Romania, el spunand doar ca este de salutat faptul ca statul roman a demonstrat ca are institutii puternice, transmite Antena3. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Corlatean, despre aducerea lui Hayssam: Statul roman a demonstrat ca are institutii puternice

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a refuzat sa ofere amanunte despre implicarea MAE in aducerea lui Omar Hayssam in Romania, el spunand doar ca este de salutat faptul ca statul roman a demonstrat ca are.

Ce spune Corlatean despre aducerea lui Hayssam in Romania.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a refuzat sa comenteze asupra implicarii MAE in aducerea lui Omar Hayssam in Romania, dar a mentionat ca este de salutat faptul ca statul roman a demonstrat ca are institutii puternice, transmite Mediafax. Corlatean a confirmat insa ca MAE a avut un rol in aceasta operatiune, asa cum a mentionat si premierul Victor Ponta. Am urmarit cu mare atentie dezbaterile publice in aceasta perioada pe o tema de interes mare, public vorbind. Dar cred ca ati .

Cit de vulnerabil e statul roman?.

Stam azi mai bine decit la plecarea lui Omar Hayssam din tara, care a fost echivalentul unei catastrofe, pentru ca parea testul final- picat- la intrebarea daca statul roman e capabil sa apere interesul public de imixtiunea celui privat si necuvenit? Oricine, chiar si un terorist, un raketeer, un santajist international parea sa fi dovedit atunci ca e mai tare decit interesul public in orice imprejurare. De asta au zburat doi sefi de sefi servicii secrete si un procuror general, desi Traian .

Cat de vulnerabil e statul roman?.

Stam azi mai bine decit la plecarea lui Omar Hayssam din tara, care a fost echivalentul unei catastrofe, pentru ca parea testul final- picat- la intrebarea daca statul roman e capabil sa apere interesul public de imixtiunea celui privat si necuvenit? Oricine, chiar si un terorist, un raketeer, un santajist international parea sa fi dovedit atunci ca e mai tare decit interesul public in orice imprejurare. De asta au zburat doi sefi de sefi servicii secrete si un procuror general, desi Traian .

Guvernul a hotarat sa vanda actiunile pe care le mai detinea statul roman la Romtelecom

Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri, 24 iulie, o Hotarare care prevede reluarea finalizarii procesului de privatizare a Romtelecom prin vanzarea pachetului minoritar de actiuni pe care Statul Roman, prin Ministerul pentru Societatea Informationala MSI), le detine in companie, a anuntat miercuri Ministerul pentru Societatea Informationala. Aceste actiuni au o valoare nominala de 10 lei fiecare, echivalentul sumei de 146. 920 lei, reprezentand in total 45,99% din capitalul social al Romtelecom. Se actualizeaza.

Guvernul a hotarat sa vanda actiunile pe care le mai detine statul roman la Romtelecom/Compania a obtinut un profit de peste 312,6 milioane de lei in 2012

Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri, 24 iulie, o Hotarare care prevede reluarea finalizarii procesului de privatizare a Romtelecom prin vanzarea pachetului minoritar de actiuni pe care Statul Roman, prin Ministerul pentru Societatea Informationala MSI), le detine in companie, a anuntat miercuri Ministerul pentru Societatea Informationala. Aceste actiuni au o valoare nominala de 10 lei fiecare, echivalentul sumei de 146. 920 lei, reprezentand in total 45,99% din capitalul social al Romtelecom. Finalizarea procesului de privatizare este considerata oportuna in contextul economic actual si al profitabilitatii companiei care in anul 2012 a inregistrat un profit de 312. 865 lei la o cifra de afaceri de 2. 306 lei, mentioneaza Ministerul.

Guvernul a hotarat sa vanda actiunile pe care le mai detine statul roman la Romtelecom / Compania a obtinut un profit de peste 312,6 milioane de lei in 2012

Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri, 24 iulie, o Hotarare care prevede reluarea finalizarii procesului de privatizare a Romtelecom prin vanzarea pachetului minoritar de actiuni pe care Statul Roman, prin Ministerul pentru Societatea Informationala MSI), le detine in companie, a anuntat miercuri Ministerul pentru Societatea Informationala. Aceste actiuni au o valoare nominala de 10 lei fiecare, echivalentul sumei de 146. 920 lei, reprezentand in total 45,99% din capitalul social al Romtelecom. Finalizarea procesului de privatizare este considerata oportuna in contextul economic actual si al profitabilitatii companiei care in anul 2012 a inregistrat un profit de 312. 865 lei la o cifra de afaceri de 2. 306 lei, mentioneaza Ministerul. Vezi in text cum a esuat Guvernarea PD-L in incercarea de a vinde actiunile detinute de stat la Romtelecom catre actionarul majoritar - grupul elen OTE.

CEDO: Un detinut de la Giurgiu ar putea primi peste 5.000 euro la eliberare de la statul roman

Potrivit unei decizii luate marti de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) de la Strasbourg, un detinut de la Giurgiu ar putea primi la eliberare peste 5. 000 euro de la statul roman din cauza conditiilor de.

Mircea Badea: Sunt convins ca Basescu n-are nicio legatura cu aducerea lui Hayssam in tara

Traian Basescu nu are nicio legatura cu aducerea lui Omar Hayssam in tara, a sustinut Mircea Badea in cadrul editiei de luni a emisiunii in gura presei. Basescu a iesit primul cu declaratia despre.

Victor Ponta, despre aducerea lui Hayssam din Irak: E o fantezie extraordinara

Premierul Victor Ponta a infirmat, miercuri, in timpul unei conferinte de presa, ca sirianul Omar Hayssam, acuzat pentru terorism, a fost adus in Romania de la o inchisoare din Irak. Seful Executivului spune ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )