Libnet.ro
UNICEF

10:45

Corlatean, despre aducerea lui Hayssam: Statul roman a demonstrat ca are institutii puternice

Antena3 Antena3,
Corlatean, despre aducerea lui Hayssam: Statul roman a demonstrat ca are institutii puternice

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a refuzat sa ofere amanunte despre implicarea MAE in aducerea lui Omar Hayssam in Romania, el spunand doar ca este de salutat faptul ca statul roman a demonstrat ca are. continuă pe Antena3

Ce spune Corlatean despre aducerea lui Hayssam in Romania.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a refuzat sa comenteze asupra implicarii MAE in aducerea lui Omar Hayssam in Romania, dar a mentionat ca este de salutat faptul ca statul roman a demonstrat ca are institutii puternice, transmite Mediafax. Corlatean a confirmat insa ca MAE a avut un rol in aceasta operatiune, asa cum a mentionat si premierul Victor Ponta. Am urmarit cu mare atentie dezbaterile publice in aceasta perioada pe o tema de interes mare, public vorbind. Dar cred ca ati .

Victor Ponta, despre aducerea lui Hayssam din Irak: E o fantezie extraordinara

Premierul Victor Ponta a infirmat, miercuri, in timpul unei conferinte de presa, ca sirianul Omar Hayssam, acuzat pentru terorism, a fost adus in Romania de la o inchisoare din Irak. Seful Executivului spune ca.

Corlatean: Aducerea lui Hayssam a demonstrat ca statul roman are institutii puternice

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a refuzat sa ofere amanunte despre implicarea MAE in aducerea lui Omar Hayssam in Romania, el spunand doar ca este de salutat faptul ca statul roman a demonstrat ca are institutii puternice, transmite Antena3. ro.

Corlatean, despre cazul Hayssam: Statul a demonstrat ca are institutii capabile sa realizeze obiectivele de securitate nationala

Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a declarat joi ca repatrierea lui Omar Hayssam a demonstrat ca statul a avut capacitatea necesara indeplinirii unui obiectiv important, insa a refuzat sa precizeze rolul MAE in aceasta operatiune.

Cit de vulnerabil e statul roman?.

Stam azi mai bine decit la plecarea lui Omar Hayssam din tara, care a fost echivalentul unei catastrofe, pentru ca parea testul final- picat- la intrebarea daca statul roman e capabil sa apere interesul public de imixtiunea celui privat si necuvenit? Oricine, chiar si un terorist, un raketeer, un santajist international parea sa fi dovedit atunci ca e mai tare decit interesul public in orice imprejurare. De asta au zburat doi sefi de sefi servicii secrete si un procuror general, desi Traian .

Cat de vulnerabil e statul roman?.

Stam azi mai bine decit la plecarea lui Omar Hayssam din tara, care a fost echivalentul unei catastrofe, pentru ca parea testul final- picat- la intrebarea daca statul roman e capabil sa apere interesul public de imixtiunea celui privat si necuvenit? Oricine, chiar si un terorist, un raketeer, un santajist international parea sa fi dovedit atunci ca e mai tare decit interesul public in orice imprejurare. De asta au zburat doi sefi de sefi servicii secrete si un procuror general, desi Traian .

Guvernul a hotarat sa vanda actiunile pe care le mai detinea statul roman la Romtelecom

Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri, 24 iulie, o Hotarare care prevede reluarea finalizarii procesului de privatizare a Romtelecom prin vanzarea pachetului minoritar de actiuni pe care Statul Roman, prin Ministerul pentru Societatea Informationala MSI), le detine in companie, a anuntat miercuri Ministerul pentru Societatea Informationala. Aceste actiuni au o valoare nominala de 10 lei fiecare, echivalentul sumei de 146. 920 lei, reprezentand in total 45,99% din capitalul social al Romtelecom. Se actualizeaza.

Guvernul a hotarat sa vanda actiunile pe care le mai detine statul roman la Romtelecom/Compania a obtinut un profit de peste 312,6 milioane de lei in 2012

Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri, 24 iulie, o Hotarare care prevede reluarea finalizarii procesului de privatizare a Romtelecom prin vanzarea pachetului minoritar de actiuni pe care Statul Roman, prin Ministerul pentru Societatea Informationala MSI), le detine in companie, a anuntat miercuri Ministerul pentru Societatea Informationala. Aceste actiuni au o valoare nominala de 10 lei fiecare, echivalentul sumei de 146. 920 lei, reprezentand in total 45,99% din capitalul social al Romtelecom. Finalizarea procesului de privatizare este considerata oportuna in contextul economic actual si al profitabilitatii companiei care in anul 2012 a inregistrat un profit de 312. 865 lei la o cifra de afaceri de 2. 306 lei, mentioneaza Ministerul.

Guvernul a hotarat sa vanda actiunile pe care le mai detine statul roman la Romtelecom / Compania a obtinut un profit de peste 312,6 milioane de lei in 2012

Guvernul a adoptat in sedinta de miercuri, 24 iulie, o Hotarare care prevede reluarea finalizarii procesului de privatizare a Romtelecom prin vanzarea pachetului minoritar de actiuni pe care Statul Roman, prin Ministerul pentru Societatea Informationala MSI), le detine in companie, a anuntat miercuri Ministerul pentru Societatea Informationala. Aceste actiuni au o valoare nominala de 10 lei fiecare, echivalentul sumei de 146. 920 lei, reprezentand in total 45,99% din capitalul social al Romtelecom. Finalizarea procesului de privatizare este considerata oportuna in contextul economic actual si al profitabilitatii companiei care in anul 2012 a inregistrat un profit de 312. 865 lei la o cifra de afaceri de 2. 306 lei, mentioneaza Ministerul. Vezi in text cum a esuat Guvernarea PD-L in incercarea de a vinde actiunile detinute de stat la Romtelecom catre actionarul majoritar - grupul elen OTE.

CEDO: Un detinut de la Giurgiu ar putea primi peste 5.000 euro la eliberare de la statul roman

Potrivit unei decizii luate marti de Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) de la Strasbourg, un detinut de la Giurgiu ar putea primi la eliberare peste 5. 000 euro de la statul roman din cauza conditiilor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )