Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ce spune Halep despre confruntarea cu Kuznetova, in semifinalele turneului de la Sydney

România Liberă România Liberă,
Ce spune Halep despre confruntarea cu Kuznetova, in semifinalele turneului de la Sydney

Simona Halep a declarat, marti, ca ii place sa joace contra rusoaicei Svetlana Kuznetova, pe care o va intalni joi, in semifinalele turneului de la Sydney. continuă pe România Liberă

Ce spune Biblia despre barfa

Daca v-ati intrebat ce spune Biblia despre barfa, ei bine veti afla in acest text ca barfa apare odata cu primii oameni biblici, este una din temele importante ale Scripturii si face obiectul cuvantarilor lui Hristos si ale Sfintilor Apostoli. Barfa este un cancer al cuvintelor, cu efecte sociale dezastruoase, chiar letale. Prin urmare, era de asteptat ca Biblia, Cartea Cartilor, sa se preocupe de barfa.

Faza zilei in meciul HALEP - Pliskova: Misca-te si tu odata, ca te rog de o ora!

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Sydney, turneu dotat cu premii in valoare de 735. 000 de dolari. Simona a trecut in doua seturi de cehoaica Karolina Pliskova, dupa un meci care a durat o or.

VIDEO Simona s-a intors! Punct fabulos reusit de Halep in meciul cu Pliskova

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Sydney dupa o victorie convingatoare cu sportiva ceha Karolina Pliskova.

Simona Halep despre disputa cu Svetlana Kuznetsova: Imi place sa joc impotriva ei

Calificata in careul de asi la Sydney, Simona Halep a declarat ca o cunoaste bine pe Svetlana Kuznetsova, adversara pe care o va intalni joi in semifinale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )