Libnet.ro
UNICEF

22:45

Ce spune Iohannis despre aderarea Romaniei la Schengen

România Liberă România Liberă,
Ce spune Iohannis despre aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis considera ca decizia privind admiterea Romaniei in Spatiul de libera circulatie Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare, si nu pe criterii politice, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen sa fie luata pe criterii tehnice, nu politice

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca decizia privind admiterea Romaniei in Spatiul de libera circulatie Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare, seful.

Mircea Geoana, inlocuit cu Titus Corlatean in comisia pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Deputatii si senatorii au adoptat o hotarare privind inlocuirea lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in funtea comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, scrie Mediafax .

Mircea Geoana, inlocuit cu Titus Corlatean in fruntea comisiei parlamentare pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Deputatii si senatorii au adoptat, duminica, o hotarare privind inlocuirea lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in funtea comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se intalnesc luni la Palatul Cotroceni. Premierul a confirmat intalnirea

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se vor intalni, luni, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Seful statului si primul ministru vor discuta despre prioritatile guvernarii, precum si despre.

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se intalnesc luni la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta se vor intalni, luni, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni. Seful statului si primul ministru vor discuta despre prioritatile guvernarii, precum si despre.

intalnirea Iohannis-Ponta s-a incheiat. Presedintele si premierul au discutat despre prioritatile guvernarii

UPDATE:intalnirea dintre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta s-a incheiat in urma cu putin timp. Cei doi au discutat mai bine de o ora despre planurile economico-sociale pentru.

Presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici, decorat de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a decorat pe presedintele Asociatiei Fostilor Detinuti Politici din Romania, in cadrul unei ceremonii, la Palatul Cotroceni. Iohannis a spus ca ofera aceasta distincti.

Unde isi petrece presedintele Klaus Iohannis sarbatorile

Presedintele Klaus Iohannis pleaca la Sibiu, dupa numai doua zile petrecute la Cotroceni. Iohannis isi va petrece sarbatorile in orasul natal pe care l-a condus timp de 14 ani ca primar. intre.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat primele legi din mandat

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, in cea de-a doua zi de mandat, decrete de promulgare a mai multor legi, precum si 16 decrete de eliberare din functie a unor magistratie, pe motiv de pensionare.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat primele legi

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea de abilitare a Guvernului de a emite Ordonante de urgenta in vacanta parlamentara, OUG de modificare a legii privind organizarea si functionarea institutiei Avocatului Poporului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )