Libnet.ro
UNICEF

15:15

Klaus Iohannis: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen sa fie luata pe criterii tehnice, nu politice

B1 B1,
Klaus Iohannis: Decizia privind aderarea Romaniei la Schengen sa fie luata pe criterii tehnice, nu politice

Presedintele Klaus Iohannis este de parere ca decizia privind admiterea Romaniei in Spatiul de libera circulatie Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare, seful. continuă pe B1

UPDATE. Klaus Iohannis este oficial presedintele Romaniei

UPDATE 12:10 -Klaus Iohannis a depus juramantul in Parlament si devine, oficial, presedintele Romaniei. La Parlament au sosit numerosi invitati, intre care fostii presedinti Ion Iliescu si Emil.

Klaus Iohannis este liderul tacut al Romaniei, care s-a angajat sa lupte impotriva coruptiei

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, este perceput in tara ca un om echilibrat care face lucruri fara sa spuna prea multe. El a promis la investire ca va stimula cresterea economica , va reduce birocratia si va lupta impotriva coruptiei,.

Ce spune Iohannis despre aderarea Romaniei la Schengen

Presedintele Klaus Iohannis considera ca decizia privind admiterea Romaniei in Spatiul de libera circulatie Schengen trebuie sa fie luata pe baza indeplinirii criteriilor tehnice de aderare, si nu pe criterii politice, relateaza Mediafax.

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei. Traian Basescu paraseste Palatul Cotroceni dupa zece ani de mandat

Klaus Iohannis a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei, intr-o sedinta solemna comuna a Senatului si Camerei Deputatilor. Ulterior, presedintele Klaus Iohannis a plecat la Palatul Cotroceni unde a avut loc ceremonia de predare-primire a mandatului.

Prima zi ca presedinte al Romaniei: principalele declaratii ale lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, noul presedinte al Romaniei, a sustinut in cadrul ceremoniei de depunere a juramantului un discurs clar, in care, in 30 de minute, a detaliat principalele directii de actiune pentru Romania lucrului bine facut.

Mircea Geoana, inlocuit cu Titus Corlatean in comisia pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Deputatii si senatorii au adoptat o hotarare privind inlocuirea lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in funtea comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, scrie Mediafax .

Mircea Geoana, inlocuit cu Titus Corlatean in fruntea comisiei parlamentare pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Deputatii si senatorii au adoptat, duminica, o hotarare privind inlocuirea lui Mircea Geoana cu Titus Corlatean in funtea comisiei speciale comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru aderarea Romaniei.

Klaus Iohannis: Sa organizam un consens national pentru a sustine integrarea Republicii Moldova in Uniunea Europeana

Noul presedinte al Romaniei, Klaus Iohannis, spera ca obiectivele Republicii Moldova privind integrarea europeana sa se transforme din reziderat in realitate. Declaratia a fost facuta astazi, in cadrul sedintei solemne a Senatului si Camerei Deputatilor, in care Klaus Iohannis a depus juramantul de investitura in functia de presedinte al Romaniei.

Klaus Iohannis, primul discurs in calitate de presedinte: Sunt recunoscator si onorat de increderea cetatenilor Romaniei si ii asigur ca voi fi presedintele tuturor romanilor

Klaus Iohannis, a sustinut duminica, in cadrul sedintei solemne din Parlament, primul discurs in caliate de presedinte al Romaniei. Iohannis a inceput cuvantul de inaugurare al mandatului de presedinte al.

Societatea civila ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge Legea Securitatii cibernetice pentru ca ar incalca garantiile constitutionale privind viata privata

Treisprezece organizatii neguvernamentale au facut un apel luni, 22 decembrie, catre Presedintele Klaus Iohannis, catre liderii grupurilor parlamentare, catre Inalta Curte de Casatie si Justitie si catre Avocatul Poporului pentru a sesiza Curtea Constitutionala asupra Legii Securitatii cibernetice, care, in forma adoptata recent de Parlament, ar incalca garantiile constitutionale privind viata privata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )