Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce spune Politia despre LEGATURA dintre operatiunea antiterorista din Belgia si atacurile din Paris

Antena3 Antena3,
Ce spune Politia despre LEGATURA dintre operatiunea antiterorista din Belgia si atacurile din Paris

Politia nu a stabilit in acest stadiu nicio legatura intre operatiunea antiterorista din Belgia de aseara si atentatele de la Paris, a anuntat joi un adjunct al procurorului parchetului federal, Eric Van der. continuă pe Antena3

Masuri de securitate sporite de CE dupa operatiunea antiterorista din Belgia

Comisia Europeana a anuntat vineri ca a intensificat masurile de securitate la o zi dupa vasta operatiune desfasurata in Belgia impotriva unei celule jihadiste care se pregatea sa comita atentate.

Alerta antiterorista din cauza unei amenintari cu bomba trimise de doi elevi

Autoritatile din Arges au fost alertate, ieri, de o amenintare cu bomba primita de conducerea Administratiei Judetene a Finantelor Publice, anchetatorii stabilind ca e-mailul a fost trimis in gluma de doi elevi de clasa a patra, de pe un calculator al laboratorului de informatica dintr-o scoala din Pitesti, scriu surse din presa.

Ce spune Iliescu despre intentia lui Geoana si Vanghelie de a crea un nou PSD

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a calificat drept un joc neserios tentativele lui Mircea Geoana si Marian Vanghelie de a rupe PSD, dar criticat in acelasi timp excluderea lor din partid.

Ce spune Astarastoae despre sponsorizarile pentru medici

Presedintele Colegiului Medicilor din Romania CMR), Vasile Astarastoae, sustine ca sponsorizarea medicilor de catre companii este reglementata de doi ani de zile in codul deontologic al cadrelor medicale, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )