Libnet.ro
UNICEF

18:15

Ce spune Simona Halep despre colaborarea cu Victor Ionita

Online Sport Online Sport,
Ce spune Simona Halep despre colaborarea cu Victor Ionita

La finalul celor doua turnee americane pe Hard, Simona Halep a tras cateva concluzii despre jocul sau si mai ales colaborarea cu antrenorul Victor Ionita. continuă pe Online Sport

Ce spune Simona Halep despre intalnirea cu Serena Williams

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in semifinalele de la Miami Open in ceea ce va fi a cincea confruntare directa a celor doua. Williams conduce 3-1, dar Halep este increzatoare ca poate obtine al doilea sau succes dupa cel din faza grupelor Turneului Campioanelor din Singapore.

Simona Halep - Serena Williams. inca un dialog incins intre Simona si antrenorul ei, care a ramas fara replica

Simona Halep si Victor Ionita au oferit cateva momente savuroase pentru public de-a lungul celor doua turnee, Indian Wells si Miami.

Victor Ionita in pana de idei la semifinala de la Miami Open. Halep: Daca lovesc asa, n-am nici o sansa

Victor Ionita, antrenorul Simonei Halep, a ramas in pana de idei la mediul din semifinalele de la Miami Open, unde romanca a pierdut in fata Serenei Williams, scor 2-6, 6-4, 5-7. in timpul meciului de la.

Simona Halep - Serena Williams la Miami. Ce crede antrenorul Serenei despre Simona

Simona Halep a pierdut in fata Serenei Williams, in semifinalele Miami Open, insa modul admirabil in care a luptat in acest meci a starnit apercieri din toata lumea.

Patrick Mouratoglou, despre Simona Halep: Progreseaza rapid. Se va mai intalni cu Serena in viitor

Serena Williams a invins-o pe Simona Halep in semifinalele de la Miami, insa partida nu a fost deloc usoara pentru liderul mondial. Acest lucru a fost observat si de Patrick Mouratoglou, antrenorul sportivei din SUA. Simona Halep progreseaza rapid. Vor mai juca una impotriva alteia in viitor. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep la Miami. Cand are loc marele meci cu Serena Williams si ce a spus Simona despre aceasta partida

Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in semifinale la Miami Open si, de data aceasta, americanca nu va mai abandona inaintea confruntarii cu romanca.

Presa internationala, despre Simona Halep: Poate deveni marea rivala a Serenei Williams

Presa internationala a notat, vineri, dupa ce Simona Halep, locul 3 WTA, a fost invinsa de Serena Williams in semifinalele Miami Open, ca meciul dintre cele doua a fost epic, un test dur pentru americanca, si ca multi gandesc acum ca sportiva romana poate deveni marea rivala a liderului WTA. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep nu o considera o rivala pe Serena Williams

Revenita in tara dupa cele doua turnee din Statele Unite, Indian Wells pe care l-a castigat si Miami Open unde a ajuns in semifinale, Simona Halep a vorbit despre reintalnirea cu Serena Williams si relatia pe care o are cu lidera mondiala.

Simona Halep: Meciul cu Serena Williams a fost un meci jucat in cautarea acelui moment in care sa joc cel mai bun tenis al meu/ Multumesc celor care au facut nopti albe sa ma urmareasca

Simona Halep scrie, pe pagina sa Facebook, ca in ultimele patru saptamani si-a demonstrat ca poate ajunge din ce in ce mai departe daca nu abandoneaza jocul, amintind astfel de declaratia sa referitoare la meciul impotriva Ekaterinei Makarova din sferturile Australian Open, potrivit careia acela a fost momentul in care a decis sa nu mai renunte la lupta. Halep vorbeste si despre meciul din semifinalele turneului de la Miami impotriva Serenei Williams, afirmand ca nu a jucat cu gandul la scor. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep la Miami. Cifrele care o fac unica pe Simona si ce obiective si-a fixat Halep: As vrea, in aceasta viata, sa iau un Grand Slam

Indiferent de rezultatul meciului cu Serena Willliams, din semifinalele Miami Open, Simona Halep a atins cateva cifre impresionante, fiind cea mai buna jucatoare a sezonului.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )