Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce spune Simona Halep despre intalnirea cu Serena Williams

Online Sport Online Sport,
Ce spune Simona Halep despre intalnirea cu Serena Williams

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in semifinalele de la Miami Open in ceea ce va fi a cincea confruntare directa a celor doua. Williams conduce 3-1, dar Halep este increzatoare ca poate obtine al doilea sau succes dupa cel din faza grupelor Turneului Campioanelor din Singapore. continuă pe Online Sport

Presa internationala, dupa victoria Simonei Halep: Semifinala de vis cu Serena Williams

Dupa ce Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens in sferturi la Miami), presa internationala a scris despre semifinala de vis cu Serena Williams care urmeaza. Sportiva din Romania a fost laudata pentru jocul cu Sloane. A invins cu autoritate - L'Equipe.

WTA Miami: Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens miercuri

Meciul Simonei Halep favorita numarul trei) cu Sloane Stephens locul 45 WTA) din sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami se va disputa miercuri. In aceeasi zi se va juca si intalnirea Serena Williams 1) vs Sabine Lisicki 27).

Simona Halep la Miami. Serena Williams s-a calificat in semifinale, unde o asteapta pe Halepeno

Serena Williams s-a calificat in semifinale la Miami, dupa o victorie muncita, in trei seturi, contra Sabinei Lisicki, din Germania.

Simona Halep, despre Flavia Pennetta: M-a batut o data, dar acum va fi o alta zi si un alt meci

Pentru a ajunge in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, Simona Halep favorita numarul trei) trebuie sa o invinga pe Flavia Pennetta cap de serie numarul 15). M-a batut o data, dar acum va fi o alta zi si un alt meci, a precizat Simona.

Simona Halep, despre Flavia Pennetta: M-a batut odata, dar acum va fi o alta zi si un alt meci

Pentru a ajunge in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, Simona Halep favorita numarul trei) trebuie sa o invinga pe Flavia Pennetta cap de serie numarul 15). M-a batut odata, dar acum va fi o alta zi si un alt meci, a precizat Simona.

Simona Halep la Miami. Interviu cu Simona, inaintea partidei cu Serena Williams: Nu ma gandesc la locul 1, cat ea inca mai joaca

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams vineri dimineata, de la ora 04. 00, in semifinalele turneului Miami Open.

LIVE TEXT WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens (02:00)

Simona Halep o va intalni pe Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami. Meciul va incepe la ora 02:00 ora Romaniei) si va fi in direct pe Dolcesport 1 si LiveText pe HotNews. ro. Pregatiti pentru Halep? :) In 15 minute incepe o noua aventura spre varful WTA pentru Simona Halep. Haideti sa comentam impreuna partida, jocul si atmosfera.

Simona Halep in semifinale la Miami dupa o demonstratie de forta cu Sloane Stephens

Simona Halep s-a impus autoritar in fata americancei Sloane Stephens in ultimul sfert de finala programat la Miami Open si o va intalni pe Serena Williams in semifinala programata joi seara n. r. - vineri dimineata de la ora 4:00 in Romania). Meciul cu Stephens a fost Game cu Game live text pe onlinesport. ro, asa cum va fi si intalnirea cu lidera mondiala.

Simona Halep laudata in presa internationala. Ce scriu jurnalistii inaintea semifinalei cu alura de finala dintre romanca si Serena Williams

Presa internationala scrie despre victoriile Simonei Halep si despre meciul de vineri cand romanca o va intalni pe Serena Williams, numarul 1 mondial. Iubitorii de tenis asteapta cu sufletul la gura semifinala.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Miami Open, unde o va intalni pe Serena Williams

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3,s-a calificat in semifinalele turneului Miami Open, dupa ce a invins-o, joi, cu scorul de 6-1, 7-5, pe americanca Sloane Stephens, locul 45 WTA, informeaza.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )