Libnet.ro
UNICEF

08:00

Simona Halep nu o considera o rivala pe Serena Williams

Online Sport Online Sport,
Simona Halep nu o considera o rivala pe Serena Williams

Revenita in tara dupa cele doua turnee din Statele Unite, Indian Wells pe care l-a castigat si Miami Open unde a ajuns in semifinale, Simona Halep a vorbit despre reintalnirea cu Serena Williams si relatia pe care o are cu lidera mondiala. continuă pe Online Sport

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in semifinale la Miami Open dupa o lupta titanica

Simona Halep a parasit, vineri dimineata in Romania, turneul de la Miami in faza semifinalelor, fiind invinsa de lidera mondiala Serena Williams la capatul a trei seturi extrem de disputate pe durata a peste doua ore. Halep a cedat usor primul set, apoi s-a adunat si a luat meciul pas cu pas, reusind sa produca fisurile necesare in jocul Serenei pentru a forta decisivul. Halep a revenit de la 2-5 in decisiv, cu trei game-uri la rand, dar in final a cedat un break la zero si astfel s-a scris istoria acestui meci asteptat de toata lumea si care a certificat inca o data ca Halep este o rivala de temut pentru Serena.

Miami 2015: Simona Halep, invinsa de Serena Williams, scor 2-6, 6-4, 5-7, dupa 14 victorii consecutive

Miami 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 3, a fost eliminata, in semifinalele turneului de la Miami, de catre liderul mondial Serena Williams, cu scorul de 2-6, 6-4, 5-7, la capatul unui meci spectaculos.

Presa internationala, dupa victoria Simonei Halep: Semifinala de vis cu Serena Williams

Dupa ce Simona Halep a invins-o pe Sloane Stephens in sferturi la Miami), presa internationala a scris despre semifinala de vis cu Serena Williams care urmeaza. Sportiva din Romania a fost laudata pentru jocul cu Sloane. A invins cu autoritate - L'Equipe.

Clasament WTA dupa Miami: Cate puncte o mai despart pe Simona Halep de Sarapova si Williams

Simona Halep a incheiat turneul de la Miami, in meciul cu Serena Williams, din semifinale, la capatul a 4 saptamani incredibile, cu tenis de cea mai buna calitate. Dupa acest turneu, romanca a reusit sa se apropie de primele 2 jucatoare ale lumii.

Ce spune Simona Halep despre intalnirea cu Serena Williams

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in semifinalele de la Miami Open in ceea ce va fi a cincea confruntare directa a celor doua. Williams conduce 3-1, dar Halep este increzatoare ca poate obtine al doilea sau succes dupa cel din faza grupelor Turneului Campioanelor din Singapore.

Simona Halep dupa meciul cu Serena Williams: Am plecat de pe teren multumita

Chiar daca a pierdut semifinala cu Serena Williams disputata la Miami Open, Simona Halep a iesit cu fruntea sus din competitie si cu sentimentul de a fi obtinut o performanta notabila dupa un meci in care a luptat pana la ultima minge.

Simona Halep: Meciul cu Serena Williams a fost un meci jucat in cautarea acelui moment in care sa joc cel mai bun tenis al meu/ Multumesc celor care au facut nopti albe sa ma urmareasca

Simona Halep scrie, pe pagina sa Facebook, ca in ultimele patru saptamani si-a demonstrat ca poate ajunge din ce in ce mai departe daca nu abandoneaza jocul, amintind astfel de declaratia sa referitoare la meciul impotriva Ekaterinei Makarova din sferturile Australian Open, potrivit careia acela a fost momentul in care a decis sa nu mai renunte la lupta. Halep vorbeste si despre meciul din semifinalele turneului de la Miami impotriva Serenei Williams, afirmand ca nu a jucat cu gandul la scor. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in semifinalele turneului de la Miami

Simona Halep, locul 3 WTA, a ratat calificarea in finala turneului Premier Mandatory Open, fiind invinsa de Serna Williams, numarul 1 mondial. in meciul de vineri, care a durat doua ore si opt minute, Serena Will.

Simona Halep la Miami. Serena Williams s-a calificat in semifinale, unde o asteapta pe Halepeno

Serena Williams s-a calificat in semifinale la Miami, dupa o victorie muncita, in trei seturi, contra Sabinei Lisicki, din Germania.

Simona Halep la Miami. Interviu cu Simona, inaintea partidei cu Serena Williams: Nu ma gandesc la locul 1, cat ea inca mai joaca

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams vineri dimineata, de la ora 04. 00, in semifinalele turneului Miami Open.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )