Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce spune Toader despre sesizarea Codrutei Kovesi cu privire la Dosarul Belina

România Liberă România Liberă,
Ce spune Toader despre sesizarea Codrutei Kovesi cu privire la Dosarul Belina

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, joi seara la Antena 3, dupa ce Codruta Kovesi a cerut CSM sa analizeze declaratiile ministrului cu privire la Dosarul Belina: ca e dreptul dansei, dar ministrul are si misiunea de a lua pozitii publice. continuă pe România Liberă

Ce spune Toader despre Ambasadorul SUA la Bucuresti

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, joi seara, la Antena 3, ca ambasadorul SUA nu este jurist si cred, afirm, in deplina cunostinta de cauza, ca nu cunoaste mecanismele statului de drept din Romania, reglajul si arhitectura autoritatilor din Romania.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, o contrazice pe Kovesi cu privire la dosarul Belina: Legalitatea unei Hotarari de Guvern o verifica judecatorul, nu procurorul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a contrazis-o, marti, pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, atragandu-i atentia ca legalitatea unei Hotarari de Guvern, inclusiv a celei legate de dosarul Belina, poate fi verificata doar de un judecator, nu de un procuror.

Dosarul Belina: Tudose discuta azi cu Tudorel Toader despre posibilitatea ca Guvernul sa sesizeze CCR

Premierul Mihai Tudose va avea azi o discutie cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre posibilitatea ca Guvernul sa sesizeze Curtea Constitutionala CCR), pe motiv ca DNA generat un conflict juridic de natura constitutionala atunci cand a decis cercetarea ministrilor Sevil Shhiadeh si Rovana Plumb in dosarul Belina.

Dezvaluiri: Dosarul tatalui Codrutei Kovesi, ramas nelucrat pana in ziua clasarii

Dosarul tatalui sefei DNA, procurorul Ioan Lascu, a ramas nelucrat ani de zile, iar apoi a fost clasat. Totul s-a intamplat cu ajutorul fostului sef ANI, Horia Georgescu, care ulterior a fost arestat de.

Tudorel Toader, despre avizul negativ al CSM pe modificarile la legile Justitiei: Procurorii au votat in bloc impotriva. De ce oare?

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si-a explicat, joi seara, la Antena 3, absenta de la plenul CSM - care a dat aviz negativ propunerilor de modificare a legilor Justitiei- prin faptul ca votul CSM era unul previzibil, iar prezenta sa nu ar fi putut sa il influenteze, ci doar sa determine dezbateri si mai aprinse. El a atras atentia ca procurorii au votat in bloc impotriva.

Tudorel Toader, despre soarta Inspectiei Judiciare: Toata tensiunea cu CSM si DNA confirma necesitatea scoaterii IJ de sub tutela CSM

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, ca toate tensiunile dintre Inspectia Judiciara si CSM, precum si dintre Inspectia Judiciara si DNA, nu fac decat.

Tudorel Toader, despre avizul negativ al CSM pe legile Justitiei: Stiam dinainte rezultatul / Care sunt cele trei variante ale ministrului pentru Inspectia Judiciara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat ca nu a mers joi la sedinta Consiliului Superior al Magistraturii, care a dat avit negativ pe propunerile sale de modificare a legilor Justitiei, deoarece stia dinainte ca acesta va fi rezultatul.

Tudorel Toader, despre descinderile DNA la Guvern: Poate vine o vreme a evaluarilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a opinat, joi, intrebat despre declaratiile potrivit carora procurorii DNA au facut mai multe descinderi la Guvern si ca asta ar putea fi interpretata ca o lovitura de stat, ca poate vine o vreme a evaluarilor.

Tudorel Toader, despre o posibila inlocuire a sa la Ministerul Justitiei:Au pe deplin abilitarea legala sa decida remanierea mea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti dimineata, in contextul in care secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, i-a cerut demisia, ca cei care l-au pus in post pot sa-l si remanieze.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir: Voi vorbi despre puterea oculta Kovesi-Coldea

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, audiat pentru a doua oara in comisia de control a SRI, a scris pe blog ca va vorbi despre mecanismele nomenclaturii puterii oculte SRL Coldea si PFA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )