Libnet.ro
UNICEF

10:00

SRI, in criza refugiatilor: Accentul trebuie pus pe colaborare privind gestionarea pe termen lung

Antena3 Antena3,
SRI, in criza refugiatilor: Accentul trebuie pus pe colaborare privind gestionarea pe termen lung

Afluxul de refugiati din Africa si Orientul Apropiat este un subiect central pe agenda politica si de securitate in Europa, iar, dincolo de emotii si temeri, accentul ar trebui pus pe o colaborare inteligenta in. continuă pe Antena3

SRI, prima reactie la criza imigrantilor: Accentul ar trebui pus pe o colaborare inteligenta. Trebuie sa identificam rutele de migratie

SRI precizeaza ca gestionarea crizei imigrantilor nu se poate face fara intelegerea fenomenului, identificarea rutelor de migratie si elaborarea unei strategii europene coerente.

Predoiu, despre criza refugiatilor: Ponta si Dragnea au pus Romania intr-o situatie IMPOSIBILA

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PNL, sustine intr-o postare pe contul sau de Facebook ca, de o saptamana, Guvernul se balbaie pe tema refugiatilor, Victor Ponta si Liviu Dragnea punand Romania intr-o situatie imposibila in Europa, prin declaratii contradictorii care starnesc stupoare la Bruxelles.

Pozitia M10 privind criza refugiatilor: Este responsabilitatea noastra morala sa ajutam oameni aflati in situatii limita, fara a pune intrebari privind etnia sau religia lor. Azilul, o solutie temporara

Criza refugiatilor este o drama umanitara, care nu poate sa ne lase indiferenti, considera Monica Macovei. Conform liderului M10, este responsabilitatea noastra morala sa ajutam oameni aflati in situatii.

Criza refugiatilor: Ungaria, ajutor de 4 milioane de euro de la Comisia Europeana

Comisia Europeana va oferi Ungariei un ajutor rapid in valoare de patru milioane de euro, pentru a gestiona criza refugiatilor, anunta agentia de presa ungara MTI, citata de Mediafax. Fondurile trebuie folosite.

Criza refugiatilor, in atentia Camerei Deputatilor. Aurescu a fost chemat la sedinta

Ministrul de externe Bogdan Aurescu a fost chremat, marti, la sedinta Biroului Permanent al Camerei Deputatilor pentru a prezenta situatia legata de criza refugiatilor .

Criza refugiatilor: ce planuri are guvernul roman

Premierul Victor Ponta s-a intalnit vineri, la Belgrad, cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, cei doi discutand despre criza refugiatilor si stabilind ca cele doua guverne sa se informeze reciproc si sa continue eforturile comune pentru combaterea.

Dragnea le raspunde internautilor pe pagina sa de Facebook. Ce spune despre criza refugiatilor

Liviu Dragnea, presedintele interimar al PSD, a raspuns comentariilor de pe pagina sa de Facebook referitoare la criza refugiatilor, mai ales ca in urma cu cateva zile a mers chiar el in gara Keleti din Budapesta pentru a vedea exact ce se intampla.

Premierul Victor Ponta a discutat cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor

Premierul Victor Ponta a avut o discutat vineri, la Belgrad cu omologul sau sarb, Aleksandar Vucic, despre criza refugiatilor, potrivit unui comunicat transmis sambata de Guvernul Romaniei. in cadrul unei vizite.

Popularitatea Angelei Merkel scade din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor

Popularitatea cancelarului german Angela Merkel a scazut in mod abrupt, din cauza modului in care a gestionat criza refugiatilor din Europa, potrivit unui sondaj realizat pentru postul ARD, relateaza Mediafax.

Serghei Lavrov, mesaj DUR privind criza refugiatilor

Serghei Lavrov, ministrul de Externe rus, a declarat ca tarile care sunt responsabile de declansarea conflictelor din anumite tari din Orientul Mijlociu sunt cele care ar trebuie sa aiba o mai mare raspundere privind ajutorul umanitar acordat refugiatilor, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )