Libnet.ro
UNICEF

01:05

SRI, prima reactie la criza imigrantilor: Accentul ar trebui pus pe o colaborare inteligenta. Trebuie sa identificam rutele de migratie

Adevărul Adevărul,
SRI, prima reactie la criza imigrantilor: Accentul ar trebui pus pe o colaborare inteligenta. Trebuie sa identificam rutele de migratie

SRI precizeaza ca gestionarea crizei imigrantilor nu se poate face fara intelegerea fenomenului, identificarea rutelor de migratie si elaborarea unei strategii europene coerente. continuă pe Adevărul

SRI, in criza refugiatilor: Accentul trebuie pus pe colaborare privind gestionarea pe termen lung

Afluxul de refugiati din Africa si Orientul Apropiat este un subiect central pe agenda politica si de securitate in Europa, iar, dincolo de emotii si temeri, accentul ar trebui pus pe o colaborare inteligenta in.

SRI, prima reactie in cazul refugiatilor: Trebuie identificate rutele de migratie, anticipat modul in care acestia se vor manifesta in tarile unde vor ajunge si proiectata o strategie europeana coerenta

Serviciul Roman de Informatii are, marti, o prima reactie oficiala privind criza refugiatilor. Potrivit SRI, subiectul central de pe agenda europeana trebuie gestionat printr-o colaborare a tarilor membre UE,.

Criza imigrantilor ia cu asalt Europa, Iohannis tace: Traian Basescu se dovedeste a fi singura voce rationala in problema atitudinii pe care Romania ar trebui sa o aiba cu privire la invazia araba

Criza imigrantilor pare sa nu fie un subiect prea important pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului nu a declarat nimic cu privire la cati refugiati va primi tara noastra in perioada urmatoare,.

Criza imigrantilor. Extremistii de la Jobbik au trecut la violenta

Formatiunea extremista Jobbik nu-i vrea pe refugiati si cere inchiderea frontierelor, insa nu doar atat. O cameramana de la televiziunea partidului fascist Jobbik a lovit refugiatii. Imaginil.

Cum va fi afectata Europa de criza imigrantilor. Ce anunt face Comisia Europeana miercuri

Criza imigrantilor risca sa afecteze imaginea Europei daca nu sunt depuse eforturi semnificative pentru a o rezolva, a declarat luni la Teheran ministrul spaniol de externe, Jose Manuel Garcia Margallo, relateaza.

Ministrul spaniol de Externe: Criza imigrantilor risca sa afecteze imaginea Europei

Criza imigrantilor risca sa afecteze imaginea Europei daca nu sunt depuse eforturi semnificative pentru a o rezolva, a declarat, luni, ministrul spaniol de externe, Jose Manuel Garcia Margallo.

Comisiile pentru afaceri europene din Parlament vor dezbate criza imigrantilor

Comisiile reunite pentru afaceri europene din Camera Deputatilor si Senat, impreuna cu reprezentantii comisiilor pentru politica externa, aparare si ordine publica si reprezentantii Comisiei speciale comune pentru aderarea Romaniei la spatiul Schengen, vor dezbate, maine, problema migratiei in Uniunea Europeana si criza imigrantilor din Europa, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Despre criza imigrantilor: cine sunt, trasee, calauze, preturi, cauze si efecte

Vasile Ernu in dialog cu Olivier Peyroux, despre criza imigrantilor. Olivier Peyroux este sociolog francez si coordoneaza un studiu in acest domeniu. Este autorul volumului Fantasies and Realities of Child Exploitation in Western Europe.

Lionel Messi, despre criza imigrantilor: Asemenea lucruri ar trebui sa fie de neconceput in plin secol 21

Fotbalistul argentinian Lionel Messi considera de neconceput situatia miilor de refugiati care inceara sa ajunga in tarile din vestul Europei, informeaza AFP. Asemenea lucruri ar trebui sa fie de.

Lionel Messi considera de neconceput criza imigrantilor

Celebrul fotbalist argentinian Lionel Messi considera de neconceput situatia ce impinge mii de refugiati sa emigreze spre Europa, relateaza Agerpres. Asemenea lucruri ar trebui sa fie de neconceput in plin.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )