Libnet.ro
UNICEF

16:01

Sri Lanka: Premierul nu a fost informat de avertismentul privind un posibil atentat din cauza unei rupturi cu presedintele

Hotnews Hotnews,
 Sri Lanka: Premierul nu a fost informat de avertismentul privind un posibil atentat din cauza unei rupturi cu presedintele

O ruptura intre presedintele si premierul din Sri Lanka, care a declansat o criza anul trecut, a trecut luni in prim-plan, la o zi dupa o serie de atentate cu bomba soldate cu sute de morti si raniti, ridicand intrebari asupra modului in care guvernul a gestionat un recent avertisment asupra unui posibil atac, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Autorii masacrului din Sri Lanka au fost identificati: Erau membrii unei miscari islamiste

Atacurile coordonate din Sri Lanka au fost comise de o grupare islamista locala. Un purtator de cuvant al guvernului de la Colombo a declarat ca responsabili pentru acest masacru sunt membrii miscarii National.

Atentate in Sri Lanka: marturia unor romani care abia au plecat din aceasta tara. Care e, de fapt, situatia

Atentatele din Sri Lanka, soldate cu sute de morti, au fost comentate de doi romani care au plecat tara chiar inainte de comiterea atentatelor. Ei au povestit experienta pe care au trait-o in tara situata la sud-est de India. Atentatele din Sri Lanka au fost analizate de doi romani ce tocmai vizitasera aceasta tara. Pe [] .

Paste insangerat in Sri Lanka: Cel putin 138 de morti si peste 400 de raniti dupa atacuri cu bombe la biserici si hoteluri (VIDEO)

Cel putin trei biserici si alte trei hoteluri de lux din Sri Lanka au fost atacate cu bombe in prima zi de Paste. Cel putin 138 de persoane au fost ucise si peste 400 ranite au anuntat oficiali de la spitale si.

Paste insangerat in Sri Lanka: Cel putin 156 de morti si peste 400 de raniti dupa atacuri cu bombe la biserici si hoteluri (VIDEO)

Cel putin trei biserici si alte trei hoteluri de lux din Sri Lanka au fost atacate cu bombe in prima zi de Paste. Cel putin 156 de persoane au fost ucise si peste 400 ranite au anuntat oficiali de la spitale si.

40 de suspecti arestati in Sri Lanka, numarul mortilor a ajuns la 310

In Sri Lanka a fost declarata stare de urgenta, iar politia a arestat 40 de suspecti, printre care soferul presupusului autovehicul folosit de atacatori duminica si proprietarul casei in care cativa dintre ei locuiau, relateaza AP News.

Atacurile din Sri Lanka: Autoritatile fusesera avertizate cu doua saptamani inainte, serviciile de informatii stiau pana si numele teroristilor

Autoritatile din Sri Lanka au fost avertizate cu doua saptamani inaintea atacurilor din timpul Pastelui Catolic si aveau numele suspectilor, a declarat purtatorul de cuvant al guvernului Rajitha Senaratne, citat de Guardian.

Paste insangerat in Sri Lanka: Cel putin 185 de morti si peste 400 de raniti dupa atacuri cu bombe la biserici si hoteluri (VIDEO)

UPDATE:Un nou bilant pune numarul deceselor la cel putin 185 de morti si peste 469 de raniti. Cel putin trei biserici si alte trei hoteluri de lux din Sri Lanka au fost atacate cu.

Doi frati islamisti au jucat un rol cheie in atentatele din Sri Lanka

Doi frati srilankezi islamisti au jucat un rol cheie in atentatele de duminica din Sri Lanka, soldate potrivit ultimului bilant cu peste 320 de morti, a informat, astazi, AFP.

VIDEO Primele imagini cu unul dintre posibilii autori ai masacrului din Sri Lanka

Au aparut primele imagini cu un posibil atacator sinucigas care ar fi plasat bombe intr-un lacas de cult din Sri Lanka. Un barbat cu un rucsac in spate intra intr-o biserica plina de oameni in timpul slujbei de Paste si dupa cateve minute are loc explozia, potrivit oficialilor bisericii. Politia din Sri Lanka a declarat ca nu va comenta videoclipul pana la incheierea investigatiei.

Autoritatile din Sri Lanka interzic circulatia pe timp de noapte in capitala Colombo

Autoritatile din Sri Lanka au interzis din nou circulatia pe timp de noapte in capitala Colombo, pentru a doua zi la rand luni, de la ora locala 20:00 pana la 04:00 marti dimineata, a informat guvernul, scrie Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )