Libnet.ro
UNICEF

18:15

Starea de sanatate a tenorului Placido Domingo se imbunatateste

Antena3 Antena3,
Starea de sanatate a tenorului Placido Domingo se imbunatateste

Starea de sanatate a tenorului spaniol Placido Domingo, internat de luni din cauza unei embolii pulmonare, se imbunatateste, au declarat miercuri surse din anturajul artistului pentru EFE,. continuă pe Antena3

Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid din cauza unei embolii pulmonare

Placido Domingo a fost internat, luni, intr-un spital din Madrid, unde este tratat pentru o embolie pulmonara, potrivit reprezentantilor sai, citati de El Pais. Medicul i-a recomandat tenorului spaniol sa.

Tenorul Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid

Tenorul spaniol Placido Domingo, in varsta de 72 de ani, a fost internat luni intr-un spital din Madrid, din cauza unei boli pulmonare, au anuntat marti reprezentantii institutiei, informeaza AFP, potrivit.

Tenorul Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid

Tenorul spaniol Placido Domingo, in varsta de 72 de ani, a fost internat, ieri, intr-un spital din Madrid, unde este tratat pentru o embolie pulmonara, au anuntat azi reprezentantii sai, conform Realitatea. net.

Tenorul Placido Domingo, spitalizat pentru un embolism pulmonar

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid dupa ce a suferit un embolism pulmonar - un cheag de sange in plaman, a anuntat publicistul sau american, potrivit Reuters.

Tenorul Placido Domingo, spitalizat pentru un embolie pulmonara

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid dupa ce a suferit un embolie pulmonara - un cheag de sange in plaman, a anuntat publicistul sau american, potrivit Reuters.

Placido Domingo, spitalizat. Afla de ce.

Tenorul spaniol Placido Domingo a fost spitalizat, luni, din cauza unui embolism pulmonar cheag de sange format in plamani), luni, la Madrid, a anuntat, marti, purtatorul sau de cuvant, informeaza Reuters, potrivit Mediafax. Tenorul si dirijorul Placido Domingo, in varsta de 72 de ani, a fost internat intr-un spital din orasul sau natal, Madrid, iar medicii se asteapta ca artistul sa-si revina in trei-patru saptamani. Se simte bine si raspunde foarte bine la tratament, a spus purtatorul .

Placido Domingo a ajuns la spital din cauza emboliei pulmonare

Artistul de opera in varsta de 72 de ani a fost internat intr-un spital din Madrid, dupa ce a suferit un blocaj la artera pulmonara.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )