Libnet.ro
UNICEF

13:15

Start pentru migratia primarilor

România Liberă România Liberă,
Start pentru migratia primarilor

Ordonanta de urgenta care permite migratia alesilor locali fara ca acestia sa isi piarda mandatul a fost publicata, ieri, in Monitorul Oficial. Alesii locali care isi vor schimba formatiunea, in termenul de 45 de zile, prevazut in document, o vor putea face o singura data. continuă pe România Liberă

Protest in Cluj-Napoca fata de OUG ce permite migratia primarilor

Ordonanta de Urgenta care permite migratia primarilor a scos in strada peste de persoane care protesteaza in Piata Unirii din Cluj-Napoca. in timpul protestului, manifestantii au impartit trecatorilor coliva pentru statul de drept .

Elena Udrea la Cluj: PMP sustine o eventuala motiune de cenzura a ACL pe tema OUG privind migratia primarilor

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, luni, la Cluj, ca formatiunea pe care o conduce va sustine o eventuala motiune de cenzura a ACL pe tema OUG privind migratia primarilor, considerand ca acest act normativ este mincinos, ipocrit, demagogic si populist.

REACTIA SUA dupa ce Guvernul Ponta a publicat OUG privind migratia primarilor

Noul sef al Ambasadei SUA in Bucuresti, Dean Thompson, a declarat, intr-un interviu acordat in exclusivitate ziarului Gandul, ca Guvernul Ponta nu i-a linistit ingrijorarile cu privire la motivul pentru care a dat Ordonanta de Urgenta privind migratia alesilor locali, in loc sa aleaga o procedura mai transparenta, respectiv cea parlamentara.

Elena Udrea: PMP va sustine o eventuala motiune de cenzura a ACL pe tema ordonantei privind migratia primarilor

Elena Udrea declarat, luni, ca Partidul Miscarea Populara va sustine o eventuala motiune de cenzura a Aliantei Crestin-Liberale pe tema ordonantei de urgenta privind migratia alesilor locali primarilor .

Cateva zeci de persoane au protestat in Piata Universitatii fata de OUG ce permite migratia primarilor (VIDEO)

Cateva zeci de oameni s-au adunat in Piata Universitatii la aceasta ora, pentru a protesta fata de ordonanta de urgenta adoptata de Guvern, care da liber la traseismul primarilor. Manifestantii au cerut s.

Circa 200 de persoane au protestat in Piata Universitatii fata de OUG ce permite migratia primarilor (VIDEO)

Circa 200 de oameni s-au adunat in Piata Universitatii pentru a protesta fata de ordonanta de urgenta adoptata de Guvern, care da liber la traseismul primarilor. Manifestantii au cerut si demisia actualului .

200 de persoane au protestat in Capitala fata de OUG ce permite migratia primarilor

Circa 200 de persoane au protestat, duminica seara, in Capitala, fata de Ordonanta de Urgenta emisa de Guvernul Ponta prin care alesilor locali le este permita migratia politica. Protestul a acvut loc incepand cu ora 16. 00, in Piata Universitatii iar manifestantii au cerut retragerea OUG si reformarea legii partidelor si a legii electorale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2058 seconds )