Libnet.ro
UNICEF

23:45

Stat Islamic anunta ca purtatorul sau de cuvant Abu Muhammad al-Adnani a fost ucis in Siria

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Stat Islamic anunta ca purtatorul sau de cuvant Abu Muhammad al-Adnani a fost ucis in Siria

Purtatorul de cuvant al gruparii jihadiste Stat Islamic SI), Abu Muhammad al-Adnani, unul dintre responsabilii cei mai vechi ai organizatiei, a fost ucis in Siria, la Alep, a anuntat ieri agentia de propaganda Amaq a SI, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Un important lider al Statului Islamic a fost ucis in Siria. Anuntul prin care ISIS anunta moartea lui Abu Muhammad al-Adnani

Purtatorul de cuvant al gruparii jihadiste Stat Islamic SI), Abu Muhammad al-Adnani, unul dintre responsabilii cei mai vechi ai organizatiei, a fost ucis in Siria, la Alep, a anuntat marti agentia de.

Purtatorul de cuvant al Statului Islamic a fost ucis

Purtatorul de cuvant al Stat Islamic, Abu Muhammad al-'Adnani, a fost ucis in Alep, conform SITE Intelligence Group, o organizatie care urmareste activitatea online a jihadistilor, potrivit.

Purtatorul de cuvant al Statului Islamic a fost ucis

Purtatorul de cuvant al asa-zisului Stat Islamic, Abu Muhammad al- 'Adnani, a fost ucis in orasul sirian Alep, potrivit CNN Turk si Al Jazeera, care citeaza SITE Intelligence Group, o organizatie care urmareste activitatea online a jihadistilor.

Lider important al retelei teroriste Stat Islamic, ucis in Siria

Abu Muhammad al-Adnani, numarul doi in ierarhia retelei teroriste Stat Islamic, a fost ucis in orasul sirian Alep, anunta organizatia fundamentalista sunnita, potrivit Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )