Libnet.ro
UNICEF

19:45

Statele Unite au avut o prezenta militara secreta in Somalia din 2007

Antena3 Antena3,
Statele Unite au avut o prezenta militara secreta in Somalia din 2007

Statele Unite au mentinut militari in Somalia, in secret, din anul 2007, desi prezenta militara in aceasta tara a fost anuntata oficial abia incepand din octombrie 2013, anunta oficiali de la Pentagon. continuă pe Antena3

Sunt utilizate bombe produse in Statele Unite. Declaratia a fost facuta de purtatorul de cuvant al republicii

Armata ucraineana a folosit la Lugansk bombe produse in Statele Unite, a declarat purtatorul de cuvant al republicii autoproclamate Lugansk, Vladimir Inogorodski, citat de agentia rusa RIA Novosti, in .

Belgia invinge Statele Unite dupa prelungiri si se califica in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Belgia a invins Statele Unite cu 2-1, dupa prelungiri, si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale pentru prima oara dupa 28 de ani. Partida disputata la Salvador a fost probabil cea mai frumoasa.

Statele Unite ale Americii vor sa amenajeze un parc national pe Luna

Doi membri ai Camerei reprezentantilor din Statele Unite ale Americii au inaintat un proiect de lege prin care se propune infiintarea unui parc national pe Luna, in zona de aselenizare a misiunilor spatiale.

Cum a ajuns George Washington singurul presedinte cu 100% din voturile electoratului

Statele Unite ale Americii sarbatoresc, anul acesta, la 4 iulie, 238 de ani de la adoptarea oficiala de Congresul Continental de la Philadelphia a Declaratiei de Independenta, filozofia politica pe care s-au intemeiat Statele Unite ale Americii, scrie generalul in rezerva Alexandru Grumaz,analist politico-militar, pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )