Libnet.ro
UNICEF

09:01

Statele Unite, UE si Canada IMPUN o noua runda de SANCTIUNI Rusiei. Cine este vizat (FOTO)

B1 B1,
Statele Unite, UE si Canada IMPUN o noua runda de SANCTIUNI Rusiei. Cine este vizat (FOTO)

Statele Unite, Canada si Uniunea Europeana au impus o noua runda de sanctiuni Federatiei Ruse, a anuntat Trezoreria americana intr-un comunicat de presa, de vineri. Motivele impunerii de sanctiuni 1. continuă pe B1

Statele Unite vor testa o noua racheta cu raza medie de actiune, interzisa de INF

Statele Unite ar putea testa la vara o racheta de croaziera sol-aer, din categoria celor care de decenii sunt interzise in baza acordului americano-sovietic din 1987 privind armele nucleare cu raza medie de actiune INF). Informatia a fost oferita presei de o oficiali ai Pentagonului, care au tinut sa-si pastreze anonimatul.

Statele Unite vor testa o noua racheta cu raza medie de actiune, interzisa de INF

Statele Unite ar putea testa la vara o racheta de croaziera sol-aer, din categoria celor care de decenii sunt interzise in baza acordului americano-sovietic din 1987 privind armele nucleare cu raza medie de.

Statele Unite ale Americii au revocat 340 de vize ale cetatenilor venezueleni

Statele Unite au revocat sute de vize ale venezuelenilor, aproape o treime dintre acestea apartinand fostilor diplomati din Venezuela si familiilor acestora, transmite Reuters.

Statele Unite au suspendat zborurile aeronavelor Boeing 737 MAX

Statele Unite au suspendat ieri, zborurile aeronavelor Boeing 737 MAX, din motive de siguranta, dupa prabusirea de duminica a anui avion de acest tip al Ethiopian Airlines, in urma careia 157 de oameni si-au pierdut viata.

Victorias Secret deschide primul magazin in Romania, dar inchide cateva zeci de magazine in Statele Unite. Faimosul brand pierde teren in fata startup-urilor

Victorias Secret, cunoscutul producator de lenjerie intima pentru femei, intra pe piata din Romania si deschide un magazin de 500 de metri patrati intr-un mall din Bucuresti. insa, brandul, aflat in declin, anunta inchiderea a peste 50 de magazin din Statele Unite ale Americii. Care sunt cauzele scaderilor inregistrate de compania lansata in anii '70.

SUA, UE si Canada impun noi sanctiuni impotriva Rusiei legate de criza din Ucraina

Statele Unite au emis vineri noi sanctiuni impotriva Rusiei, pentru rolul avut in criza din Ucraina, sanctiuni ce vizeaza sase persoane si opt entitati, potrivit unui comunicat difuzat pe site-ul Departamentului american al Trezoreriei, citat de Reuters.

Romanii profita de eliminarea vizelor spre Canada pentru a trece ilegal in SUA

De la 1 decembrie 2017, romanii care merg in Canada, in scop turistic, nu mai au nevoie de viza. Multi profita insa de aceasta facilitate pentru a trece ilegal in Statele Unite. Astfel, oricine are cateva sute de dolari pentru bilet de avion catre Canada, isi poate incerca norocul de a intra ilegal in statul vecin.

ştiri de la B1

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )