Libnet.ro
UNICEF

21:45

Statele Unite dau asigurari ca nu intercepteaza comunicatiile ONU

Antena3 Antena3,
Statele Unite dau asigurari ca nu intercepteaza comunicatiile ONU

Statele Unite au oferit garantii Natiunilor Unite ca nu au interceptat si nu vor intercepta comunicatiile functionarilor organizatiei, anunta un purtator de cuvant al ONU, citat de AFP. Purtatorul de cuvant. continuă pe Antena3

Statele Unite dau asigurari ca nu intercepteaza comunicatiile ONU.

Statele Unite au oferit garantii Natiunilor Unite ca nu au interceptat si nu vor intercepta comunicatiile functionarilor organizatiei, anunta un purtator de cuvant al ONU, citat de Mediafax. Purtatorul de cuvant al ONU, Martin Nesirky, a declarat ca Natiunile Unite au cerut clarificari Statelor Unite dupa o serie de informatii aparute in presa. Inteleg ca autoritatile americane au dat asigurari ca nu au interceptat si nu vor intercepta comunicatiile Natiunilor Unite, a explicat oficialul .

Statele Unite foloseau servicii europene de informatii pentru efectuarea interceptarilor

Directorul Agentiei Nationale de Securitate NSA) din SUA, Keith Alexander, a negat, marti, ca Statele Unite colecteaza direct inregistrari ale telefoanelor sau e-mailurile cetatenilor europeni, catalogand dezvaluirile facute de publicatiile Le Monde, El Mundo si LEspresson complet false, informeaza CNN.

Europa si Statele Unite astazi: iesirea din ipocrizie

Cel mai bun lucru pe care Europa si Statele Unite ar putea sa-l faca astazi, odata ajunse lucrurile aici, in acest impas stanjenitor provocat de mega-scandalul dezvaluirii publice a interceptarilor N. , ar fi sa recunoasca in cele din urma, cu luciditate, ca au nevoie una de cealalta, ca au interesul fundamental sa fie in continuare alaturi, chiar fara afectivitatea de altadata si fara increderea sau admiratia cu care se gratulau in timpul Razboiului Rece.

Statele Unite ale Americii au spionat telefonul Angelei Merkel din anul 2002

Statele Unite ale Americii au spionat telefonul mobil al Cancelarului german, Angela Merkel, din anul 2002, potrivit unor rapoarte confidentiale accesate de publicatia Der Spiegel, anunta BBC.

Statele Unite au spionat peste 60 de milioane de apeluri telefonice in Spania intr-o singura luna

Agentia de securitate nationala a Statelor Unite NSA) a spionat peste 60 de milioane de apeluri telefonice in Spania intre decembrie 2012 si ianuarie 2013, a afirmat luni cotidianul spaniol El Mundo, iar ambasadorul american la Madrid a fost convocat la ministerul Afacerilor Externe, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3367 seconds )