Libnet.ro
UNICEF

10:45

Statele Unite a incercat sa mai ucida un oficial iranian in noaptea in care l-a eliminat pe generalul Qasem Soleimaini

B1 B1,
Statele Unite a incercat sa mai ucida un oficial iranian in noaptea in care l-a eliminat pe generalul Qasem Soleimaini

In aceeasi noaptea in care generalul iranian Qasem Soleimaini a fost ucis, Statele Unite a incercat, fara succes, sa mai elimine un alt oficial de rang inalt din Iran, aflat in acel moment in Yemen, transmite. continuă pe B1

Statele Unite sustin ca uciderea generalului iranian Qassem Soleimani a fost un act de legitima aparare

Statele Unite au sustinut la ONU ca uciderea generalului iranian Qassem Soleimani, saptamana trecuta, a fost un act de legitima aparare si au avertizat ca daca este necesar vor lua si alte masuri in Orientul Mijlociu pentru a proteja personalul si.

Statele Unite nu vor sa-i mai dea viza ministrului iranian de externe. Zarif nu va mai putea merge la Consiliul de Securitate de joi

Statele Unite au refuzat sa-i acorde viza ministrului iranian de externe, lucru ce inseamna ca Mohammad Javad Zarif nu va putea merge la reuniunea Consiliului de Securitate ce va avea loc joi la New York, a declarat un oficial american pentru Reuters.

Iranul a invitat Statele Unite sa fie de fata la investigatia prabusirii avionului ucrainean. Cum arata sistemul sol-aer cu care ar fi fost doborat avionul (FOTO, VIDEO)

Seful Comitetului Iranian de Investigare a prabusirii avionului ucrainean, Hassan Rezaeifar, a anuntat ca Statele Unite au fost invitate sa ia parte la investigatia prabusirii, transmite CNN, care citeaza.

Adrian Ursu, despre atacurile dintre Iran si Statele Unite: Aceste imagini sunt infricosatoare

Adrian Ursu a vorbit despre atacurile cu rachete ale Iranului asupra bazelor americane din Irak. Este vorba despre doua baze americane din Irak, atacate cu zece rachete balistice lansate de pe teritoriu iranian in aceasta noapte, chiar la ora la care generalul Soleimani a fost ucis zilele trecute. Din fericire, nu au fost anuntate victime pana la aceasta ora, insa atacul risca sa porneasca un adevarat razboi intre Iran si Statele Unite ale Americii. Pentagonul a confirmat atacurile, iar Donald Trump este asteptat sa faca un anunt.

Papa Francisc, foarte ingrijorat de un conflict la scara mai mare intre Statele Unite si Iran

Papa Francisc si-a exprimat joi ingrijorarea fata de riscul unui conflict la scara mai mare, in contextul amplificarii tensiunilor intre Iran si Statele Unite, si a reclamat un angajament mai puternic al comunitatii internationale in favoarea pacii in Orientul Mijlociu, relateaza AFP.

Raspuns la atacul cu rachete. Statele Unite aplica noi sanctiuni economice impotriva Iranului

Statele Unite au decis sa impuna noi sanctiuni Iranului in urma tirurilor de rachete vizand baze militare in care se afla trupe americane in Irak, a anuntat vineri secretarul Trezoreriei Steven Mnuchin, relateaza Reuters.

Statele Unite vor reconfigurarea parteneriatului strategic cu Irakul, nu retragerea trupelor

Statele Unite trimit o delegatie in Irak pentru a discuta despre reconfigurarea parteneriatului strategic si despre intensificarea rolului NATO, nu despre retragerea trupelor, anunta Departamentul de Stat.

Mexicanii care cer azil in Statele Unite vor fi trimisi in Guatemala

Statele Unite au anuntat ca o parte dintre cetatenii mexicani care au intrat in SUA pentru a cere az.

Oficial american: SUA ii refuza viza ministrului iranian de Externe, pentru a nu ajunge la ONU

Conflictul diplomatic dintre SUA si Iran este la apogeu iar Statele Unite nu vor sa-i mai dea viza ministrului de externe iranian Mohamed Zarif desi acesta trebuie sa ajunga la Consiliul de Securitate de la ONU.

Un comandant al Gardienilor Revolutiei ameninta cu o razbunare mai dura Statele Unite

Un comandant al Gardienilor Revolutiei a declarat ca Iranul va recurge la o razbunare si mai dura dupa ce Teheranul a lansat atacuri cu rachete asupra unor tinte in Irak, ca represalii pentru uciderea, la sfarsitul saptamanii trecute, la Bagdad, a generalului iranian Qassem Soleimani, informeaza joi Tasnim, preluata de Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )