Libnet.ro
UNICEF

19:15

Statele Unite ridica toate restrictiile de zbor catre Turcia

România Liberă România Liberă,
Statele Unite ridica toate restrictiile de zbor catre Turcia

Autoritatile americane au ridicat restrictiile de zbor impuse intre Statele Unite ale Americii si Turcia, dupa tentativa esuata de puci impotriva presedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, au anuntat luni autoritatile aviatiei civile americane, citate de France Presse, transmite Agerpres. FAA Federal Aviation Administration) a ridicat toate restrictiile de zbor catre si dinspre Turcia la ora locala 13:45 17:45 GMT), in ziua de 18 iulie 2016, a anuntat intr-un comunicat de presa succint agentia federala americana. continuă pe România Liberă

Puciul din Turcia si bombele nucleare de la Incirlik. Statele Unite ridica toate restrictiile de zbor catre Turcia

Expertii in problema Orientului Mijlociu estimeaza ca puciul esuat al unei grupari a Armatei din Turcia, care a incercat sa preia puterea vineri noapte, a trimis unde de soc in randul NATO si in intreaga lume.

Statele Unite interzic toate zborurile spre si dinspre Turcia pana la 1 septembrie

Administratia americana de Aviatie FAA) a anuntat ca interzice toate zborurile intre Statele Unite si Turcia pana la 1 septembrie, scrie ch-aviation. com.

Statele Unite interzice zborurile spre si dinspre Turcia, dupa lovitura de stat esuata

Toate zborurile intre Statele Unite si Turcia au fost interzise pana la 1 septembrie, potrivit Administratiei americane de Aviatie FAA), citata de Aviation Channel.

Statele Unite interzic zborurile spre si dinspre Turcia, dupa lovitura de stat esuata

Toate zborurile intre Statele Unite si Turcia au fost interzise pana la 1 septembrie, potrivit Administratiei americane de Aviatie FAA), citata de Aviation Channel.

Decizie incredibila luata de americani: Toate zborurile intre Statele Unite si Turcia, interzise pana la 1 septembrie

SUA au decis ca pana la 1 septembrie toate zborurile intre Statele Unite si Turcia sa fie interzise. Astfel ca nicio companie aeriana, fie ea americana sau straina, nu are voie sa zboare in.

il vor sacrifica Statele Unite pe Fethullah Gulen?

Casa Alba a declarat luni ca Statele Unite nu il adapostesc pe Fethullah Gulen, predicatorul musulman considerat de presedintele turc Recep Tayyip Erdogan ca fiind persoana din spatele tentativei de lovitura de stat din Turcia, si vor examina atent o eventuala cerere de extradare, transmite DPA, potrivit Agerpres. Asadar, sugestia conform careia Satele Unite il adapostesc cumva pe domnul Gulen este in realitate incorecta, a spus purtatorul de cuvant al Casei Albe, Josh Ernest.

Turcia ar putea raci relatia cu Statele Unite, daca americanii nu-l vor extrada pe Fethullah Gulen

Turcia pare decisa sa forteze mana aliatilor din SUA pentru a obtine extradarea lui Fethullah Gulen, marele adversar al presedintelui Erdogan. Premierul turc Binali Yildirim a declarat luni ca punerea sub semnul intrebarii a prieteniei cu SUA - n. red. ) poate fi pusa pe agenda daca America nu il va extrada pe fostul cleric.

Presedintele american, catre Turcia. Barack Obama a subliniat necesitatea vitala pentru ca toate partile sa actioneze in cadrul statului de drept

Presedintele Barack Obama a cerut Turciei sa respecte statul de drept, fiind un avertisment pentru guvernul tarii. El a subliniat necesitatea vitala pentru ca toate partile sa actioneze.

Excluderea sportivilor rusi de la Jocurile Olimpice, ceruta cu insistenta de Statele Unite

O serie de tensiuni au aparut sambata intre Europa si America de Nord in jurul unui apel care a fost lansat de catre agentiile antidopaj americana si canadiana pentru excluderea totala a.

AIRBUS a amanat livrarea de noi aeronave catre TURCIA, din cauza situatiei tensionate a acestei tari

Prima livrare a noii aeronave Airbus A320neo catre operatorul aerian turc Pegasus Airlines a fost amanata, dupa incercarea esuata de tentativa de lovitura de stat din Turcia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )