Libnet.ro
UNICEF

17:16

AIRBUS a amanat livrarea de noi aeronave catre TURCIA, din cauza situatiei tensionate a acestei tari

România Liberă România Liberă,
AIRBUS a amanat livrarea de noi aeronave catre TURCIA, din cauza situatiei tensionate a acestei tari

Prima livrare a noii aeronave Airbus A320neo catre operatorul aerian turc Pegasus Airlines a fost amanata, dupa incercarea esuata de tentativa de lovitura de stat din Turcia. continuă pe România Liberă

Atentionare: Cetatenii romani, sfatuiti sa isi reprogrameze calatoriile catre Turcia

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, in contextul evenimentelor aflate in desfasurare in Turcia, a fost constituita o Celula de criza in cadrul MAE, care va analiza atat cele mai eficiente modalitati de a furniza asistenta consulara cetatenilor romani aflati pe teritoriul turc, cat si implicatiile politice ale evenimentelor in cauza. Ministerul Afacerilor Externe reitereaza apelul adresat cetatenilor romani aflati in Turcia de a evita orice deplasare care nu este absolut necesara.

Apel european catre Turcia

Sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, a facut apel sambata la Turcia sa procedeze la o intarire a coeziunii sociale si a dialogului politic, apel survenit dupa tentativa de lovitura de stat militara esuata.

Cronologie: Sapte lovituri de stat in Turcia, din 1913 pana in 2016

De-a lungul timpului, Turcia s-a confruntat cu o serie de lovituri de stat. Cea mai recenta, care a avut loc in noaptea de vineri spre sambata, a esuat.

Noi dezvaluiri despre teroristul din Nisa. Ce secrete murdare au iesit la iveala

Au aparut noi dezvaluiri despre Mohamed Lahouaiej Bouhlel, tanarul de 31 de ani care a ucis 84 de oameni in Nisa, chiar de Ziua Nationala a Frantei.

Noi amanunte despre ATENTATUL DIN NISA: Camionul care a ucis zeci de oameni era incarcat cu arme si grenade

Noi amanunte ies la iveala in cazul atentatului terrorist din Nisa, de Ziua Nationala a Frantei Detalii AICI). Potrivit media internationale, soferul camionului care a lovit multimea in plin la Nisa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )