Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele american, catre Turcia. Barack Obama a subliniat necesitatea vitala pentru ca toate partile sa actioneze in cadrul statului de drept

B1 B1,
Presedintele american, catre Turcia. Barack Obama a subliniat necesitatea vitala pentru ca toate partile sa actioneze in cadrul statului de drept

Presedintele Barack Obama a cerut Turciei sa respecte statul de drept, fiind un avertisment pentru guvernul tarii. El a subliniat necesitatea vitala pentru ca toate partile sa actioneze. continuă pe B1

Barack Obama indeamna toate partile sa respecte statul de drept, dupa tentativa de lovitura de stat din Turcia

Presedintele american Barack Obama indeamna toate partile din Turcia sa actioneze cu respectarea statului de drept in urma puciului esuat din noaptea de vineri spre sambata, citat intr-un comunicat publicat sambata de Casa Alba.

Barack Obama a convocat Consiliul de Securitate al SUA pentru a analiza criza din Turcia, dupa declaratiile fara precedent ale liderilor de la Ankara la adresa Statelor Unite

Presedintele american Barack Obama a convocat sambata, de urgenta, Consiliul National pentru Securitate de la Casa Alba si echipa de politica externa pentru a analiza criza din Turcia, generata de tentativa de lovitura de stat esuata din noaptea trecuta, scrie Reuters.

Barack Obama a convocat de urgenta Consiliul National de Securitate pentru a discuta despre situatia din Turcia

Consiliul National de Securitate de la Casa al SUA, precum si echipa de experti a presedintelui american Barack Obama au fost convocate de urgenta sambata de liderul de la Casa Alba pentru a analiza.

Reactia lui Barack Obama dupa atentatul de la Nisa: Un atac terorist oribil

Presedintele SUA, Barack Obama, a condamnat cu fermitate ceea ce pare a fi un atac terorist oribil la Nisa. Suntem solidari cu Franta, cel mai vechi aliat al nostru, intr-un moment.

AIRBUS a amanat livrarea de noi aeronave catre TURCIA, din cauza situatiei tensionate a acestei tari

Prima livrare a noii aeronave Airbus A320neo catre operatorul aerian turc Pegasus Airlines a fost amanata, dupa incercarea esuata de tentativa de lovitura de stat din Turcia.

Atentionare: Cetatenii romani, sfatuiti sa isi reprogrameze calatoriile catre Turcia

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca, in contextul evenimentelor aflate in desfasurare in Turcia, a fost constituita o Celula de criza in cadrul MAE, care va analiza atat cele mai eficiente modalitati de a furniza asistenta consulara cetatenilor romani aflati pe teritoriul turc, cat si implicatiile politice ale evenimentelor in cauza. Ministerul Afacerilor Externe reitereaza apelul adresat cetatenilor romani aflati in Turcia de a evita orice deplasare care nu este absolut necesara.

Apel european catre Turcia

Sefa diplomatiei europene, Federica Mogherini, a facut apel sambata la Turcia sa procedeze la o intarire a coeziunii sociale si a dialogului politic, apel survenit dupa tentativa de lovitura de stat militara esuata.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )