Libnet.ro
UNICEF

21:00

Statele Unite sustin guvernul Pavel Filip la Chisinau printr-un mesaj transmis de la Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Statele Unite sustin guvernul Pavel Filip la Chisinau printr-un mesaj transmis de la Bucuresti

Candidatura lui Pavel Filip la functia de premier este sustinuta de Washington, conform declaratiilor facute de Victoria Nuland la Bucuresti. Agenda oficiala a asistentului Secretarului de Stat SUA pentru Afaceri Europene a cuprins pentru vizita in Romania o referinta la probleme regionale - o indicatie ca vor fi discutate si problemele Republicii Moldova. continuă pe Adevărul

Pavel Filip vrea un nou minister in cadrul Guvernului de la Chisinau

Candidatul la functia de premier al Republicii Moldova, Pavel Filip, considera ca in cadrul Guvernului trebuie sa activeze separat Ministerul Afacerilor Externe pe de o parte si Ministerul Integrarii Europene pe de alta parte. Ultimul ar trebui, in opinia lui Filip, sa se ocupe preponderent de implementarea Acordului de Asociere in tara.

Pavel Filip, noul candidat desemnat la functia de premier

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat vineri dupa-amiaza decretul privind desemnarea noului candidat al majoritatii parlamentare declarate, Pavel Filip, la functia de premier, potrivit Unimedia si Radio Chisinau.

Pavel Filip se considera integru si vrea finalizarea actiunilor din sectorul financiar-bancar

Prim-ministrul desemnat al Republicii Moldova, Pavel Filip, spera ca pana la sfarsitul acestei saptamani deputatii vor vta pentru investirea guvernului. Acesta a avut astazi mai multe consultari cureprezentantii patronatelor si sindicatelor, cu mediul academic si reprezentantii societatii civile, dar si cu deputati cu care a discutat despre programul sau de guvernare si prioritatile acestuia.

Pavel Filip a anuntat ca va vizita Romania, dupa ce va fi ales in functia de prim-ministru

Pavel Filip va efectua o vizita in Romania, dupa ce va fi ales in functia de premier al Republicii Moldova. Vizita anuntata va fi una dintre primele vizite in calitate de prim-ministru in Romania, a precizat Pa.

Pavel Filip se intalneste astazi cu societatea civila

Candidatul democrat desemnat la functia de premier, Pavel Filip, va avea intrevederi cu mai multi reprezentanti ai societatii civile.

R. Moldova: Desemnarea lui Pavel Filip la functia de premier, contestata la Curtea Constitutionala

Desemnarea lui Pavel Filip la functia de premier al Republicii Moldova a fost contestata, luni, la Curtea Constitutionala CCM), de catre liderul Partidului Socialistilor din Republica Moldova PSRM), Igor Dodon.

Decretul privind numirea lui Pavel Filip in calitate de candidat la functia de premier, contestat la Curtea Constitutionala

Socialistii au depus luni, 17 ianuarie, mai multe sesiszari la Curtea Constitutionala prin care cere verificarea legitimitatii decretului sefului statului privind desemnarea lui Pavel Filip in calitate de premier.

Pavel Filip demareaza consultarile cu fractiunile parlamentare

Prim-ministrul desemnat, democratul Pavel Filip incepe astazi consultarile cu societatea civila si partidele din Parlamentul Republicii Moldova.

DOC Nicolae Timofti explica de ce l-a desemnat pe Pavel Filip la functia de prim-ministru

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a semnat l-a desemnat premier pe democratul Pavel Filip fiind obligat de decizia Curtii Constitutionale din 29 decembrie 2015. intr-o declaratie publica remisa presei seful statului sugereaza ca are rezerve fata de candidatul desemnat, impartasind ingrijorarile din societate cu privire la modul in care a fost creata noua coalitie de guvernare.

Nicolae Timofti explica de ce l-a desemnat pe Pavel Filip la functia de prim-ministru - document

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, l-a desemnat premier pe democratul Pavel Filip fiind obligat de decizia Curtii Constitutionale din 29 decembrie 2015. intr-o declaratie publica remisa presei seful statului sugereaza ca are rezerve fata de candidatul desemnat, impartasind ingrijorarile din societate cu privire la modul in care a fost creata noua coalitie de guvernare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )