Libnet.ro
UNICEF

16:45

Statisticile WhatsApp de Revelion ne arata ca e cea mai populara aplicatie de chat

Adevărul Adevărul,
Statisticile WhatsApp de Revelion ne arata ca e cea mai populara aplicatie de chat

Cei de la Facebook detin cele mai importante platforme de chat, iar WhatsApp a devenit inlocuitorul de SMS preferat de sute de milioane de oameni. continuă pe Adevărul

ANM avertizeaza ca noaptea de luni spre marti va fi cea mai geroasa de la debutul iernii. in Bucuresti se vor inregistra -23 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat ca noaptea de luni spre marti va fi cea mai geroasa din aceasta iarna, in Romania, cu temperaturi care vor ajunge. chiar si la -30 de grade in depresiuni, in timp ce in Bucuresti se vor inregistra -23 de grade Celsius .

Cum instalezi fortat cea mai noua versiune de Windows 10

Actualizarile celui mai nou sistem de operare Microsoft nu ajung la toti utilizatorii si s-ar putea sa fii nevoit sa instalezi fortat cea mai noua versiune de Windows 10. Windows 10 a fost lansat cu surle si trambite in urma cu aproximativ un an si jumatate. Foarte multi posesori de PC-uri au fost entuziasmati de [].

Bali, cea mai solicitata destinatie exotica de turistii romani, in ianuarie

Destinatia exotica cea mai solicitata de catre turistii romani, pentru luna ianuarie, este Bali, potrivit agentiei online de turism Paravion.

ANM: Marti, posibil cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna, se vor inregistra -28 grade Celsius

Marti dimineata va fi cel mai probabil cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna, fiind preconizata o minima de -28 de grade Celsius, a anuntat directorul general al Administratiei Nationale de Meteorologie, Elena Mateescu, la videoconferinta MAI.

ANM: Marti, posibil cea mai geroasa dimineata din aceasta iarna, se vor inregistra -28 grade Celsius

Marti dimineata va fi cel mai probabil cea mai geroasa dimineata din acaesta iarna, fiind preconizata o minima de -28 de grade Celsius, .

Mitropolitul Banatului, cu oamenii strazii de ziua numelui: E, poate, cea mai mare bucurie din viata mea

Mitropolitul Bantului, iPS Ioan Selejan, isi sarbatoreste ziua numelui, conform obiceiului, oferindu-le o masa calda oamenilor fara adapost de la centrul de gazduire al Primariei Timisoara. Prelatul a marturisit ca prezenta langa oamenii nevoiasi ii aduce, poate, cea mai mare bucurie din viata, facandu-l sa inteleaga ca in locul lor putea fi el.

Care este cea mai deprimanta zi din 2017: factorii care ne influenteaza starea si cum o putem depasi

Pentru persoanele care prefera sa vada intotdeauna partea plina a paharului, ianuarie este luna in care oamenii isi stabilesc obiective noi, incep o serie de activitati interesante si se supun unui proces de reevaluare in speranta obtinerii unor rezultate optimiste in urmatoarele 12 luni. insa, pentru persoanele mai putin optimiste, ianuarie este cea mai dificila luna a anului.

Cea mai titrata handbalista a Romaniei se retrage definitiv din activitate. A castigat e patru ori Liga Campionilor

La 37 de ani, Cristina Varzaru este cea mai titrata handbalista din romania, vand in palmares patru Ligi ale Campionilor.

Site-ul ultraconservator Breitbart difuzeaza o stire falsa legata de un grup de arabi care scandau Allah Akbar si care ar fi incendiat cea mai veche biserica din Germania

Difuzarea de catre site-ul de stiri ultraconservator american Breitbart a unei stiri false legate de noaptea de Revelion, in Dortmund, unde o biserica a fost incendiata de straini care strigau Allah Akbar, a starnit o ampla polemica in Germania, scrie AFP.

Cum faci cea mai buna ciorba de cartofi si afumatura. Ingredientul secret care o face mai gustoasa

Una dintre ciorbele deloc usoare este cea de cartofi in care folosim afumatura. Ingredientul care da un plus de savoare este tarhonul, un condiment ce da particularitate acestui fel de mancare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2604 seconds )