Libnet.ro
UNICEF

21:45

Statul a incasat peste 14,9 milioane euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statul a incasat peste 14,9 milioane euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera

Statul a incasat peste 14,9 milioane de euro, in luna mai, in urma comercializarii pe platforma de licitatie comuna a Uniunii Europene UE) a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera aferente instalatiilor stationare si a sectorului aviatiei, se arata intr-un document al Ministerului Finantelor Publice MFP). continuă pe Ziarul Bursa

MedLife estimeaza afaceri de 117 milioane euro pentru 2016/ Mihai Marcu: Putem atinge un nou record istoric, o cifra de afaceri intre 130-150 milioane de euro

MedLife raporteaza incheierea primului trimestru al anului 2016 pe o directie ascendenta si anunta o cifra de afaceri cumulata in valoare de 27,6 milioane euro aferenta acestei perioade. Compania estimeaza ca va incheia 2016 cu o cifra de afaceri cumulata la nivel de grup in valoare de 117 milioane euro, crestere organica, iar in functie de concretizarea tranzactiilor aflate in derulare, exista premize importante ca MedLife sa ajunga la o cifra de afaceri cumulata de 130 pana la 150 milioane euro pana la finalul anului acesta.

MedLife a raportat o cifra de afaceri de 27,6 milioane euro

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, a raportat afaceri de 27,6 milioane euro in primul trimestru si estimeaza sa ajunga la 117 mil. euro pana la sfarsitul anului, existand premisele depasirii acestei cifre, potrivit reprezentantilor companiei, transmite un comunicat de presa remis redactiei.

Peste 100 milioane euro - primul concept de proprietati periodice de la noi

Interviu cu Liliana Filip, director general Blaxy Premium Resort and Hotel) * Liliana Filip: in plin sezon avem contractat aproximativ 50% din complex, iar in extra sezon - circa 10% Reporter: Cum a fost primit conceptul Blaxy Resort? Liliana Filip: Turistii romani obisnuiti sa-si consume vacantele in alte tari, in sistem turistic similar cu cel oferit de Blaxy Resort, sunt incantati ca a aparut si in Romania acest sistem de petrecere a vacantelor. Reporter: Cat de deschisi au fost romanii cu privire la cumpararea apartamentelor periodice? Liliana Filip: Trebuie sa facem mai intai precizarea ca noi avem in portofoliu de vanzare pachete care includ locuinte de vacanta in sistem de proprietate periodica si pachete de servicii turistice.

Caravana POR 2014-2020. Peste 36 milioane euro pentru finantarea microintreprinderilor, proiectele se depun incepand cu 27 iulie 2016

ADR Sud Muntenia a demarat campania de promovare POR, destinata potentialilor beneficiari din mediul privat de la nivelul regiunii noastre. Conferinta regionala de lansare a apelului de proiecte destinat microintreprinderilor, ce a avut loc joi, 9 iunie, la sediul Agentiei din Calarasi, a deschis o noua runda de evenimente in cadrul caravanei POR 2014 2020.

MedLife estimeaza afaceri de 117 milioane euro pentru 2016, intra pe o noua nisa medicala si deschide doua clinici

MedLife, unul dintre cei mai mari operatori de servicii medicale private din Romania, a inregistrat o cifra de afaceri de 27,6 milioane de euro in primul trimestru din acest an. De asemenea, compania estimeaza ca va incheia 2016 cu o cifra de 117.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )