Libnet.ro
UNICEF

05:15

Statul Islamic loveste din nou. A executat cinci jurnalisti din Liban

Antena3 Antena3,
Statul Islamic loveste din nou. A executat cinci jurnalisti din Liban

Militanti ai gruparii jihadiste Statul Islamic SI) au ucis cinci jurnalisti care lucrau pentru un post de televiziune libian din estul tarii, a declarat luni un comandat al armatei, relateaza. continuă pe Antena3

Teroristi din reteaua Stat Islamic au executat cinci jurnalisti libieni

Militanti ai retelei teroriste Stat Islamic au omorat cinci jurnalisti libieni, intr-o regiune din estul Libiei, anunta un comandant militar libian citat de Reuters. Cei cinci jurnalisti, reporteri ai unui.

Statul Islamic INTERZICE Nike pentru ca se pronunta ca un cuvant rusinos

Mai multe rapoarte neoficiale sugereaza ca Statul Islamic a interzis membrilor sai sa poarte produse Nike, deoarece pronuntia numelui cunoscutului brand de articole sportive se aseamana extrem de mult cu un.

Simona Halep este oficial din nou pe locul doi in lume: Tenismena a depasit-o in ierarhia WTA pe Maria Sharapova

De luni, Simona Halep este oficial din nou pe locul doi in lume. Chiar daca a pierdut in semifinalele turneului de la Stuttgart, jucatoarea din Constanta a depasit-o in ierarhia WTA pe Maria Sharapova,.

Simona Halep, din nou pe locul doi in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis

Romanca Simona Halep a urcat din nou pe locul al doilea in clasamentul celor mai bune jucatoare de tenis ale lumii WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a facut rocada cu rusoaica Maria and Sarapova, fostul vicelider.

Procurorii au extins, din nou, urmarirea penala pentru sefa CNA. Ea este suspectata de abuz in serviciu si instigare la fals

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au extins, din nou, urmarirea penala fata de sefa CNA, Laura Corina Georgescu. Ea este suspectata de anchetatori de infractiunilor de abuz in serviciu si instigarea la fals in inscrisuri sub semnatura privata , informeaza un comunicat remis de DNA.

Catalin Botezatu, din nou pe patul de spital!

Catalin Botezatu va ajunge din nou pe patul de spital la un an de cand a suferit interventia la inima intr-o clinica din Turcia. De aceasta data designerul este ingrijorat ca ar putea primi rezultate defavorabile. Daca va fi sa fie bine, va fi. Daca nu, asta e!, se impaca cu gandul designeru.

E bucurie mare la Gradina Zoologica din Targu Mures! Cinci pui de leu au venit pe lume

E bucurie mare la Gradina Zoologica din Targu Mures, unde cinci pui de leu au venit pe lume si isi asteapta vizitatorii. Puii de doar patru saptamani au fost nascuti de doua leoaice si vor putea fi.

VIDEO: Facebook modifica din nou aplicatia pentru telefoanele mobile

Facebook testeaza o noua versiune a panoului de notificari din aplicatia sa pentru telefoane mobile, noua versiune urmand sa afiseze continut de pe intreaga platforma de socializare, intr-un singur loc. Reteaua de socializare va lansa noua versiune mai intai in Statele Unite ale Americii, dar momentul exact al lansarii la nivel mondial nu a fost dat publicitatii si pentru celelalte state, informeaza Mediafax.

Dorin Cocos este audiat din nou la DNA

Dorin Cocos s-a prezentat, luni, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, pentru a fi audiat intr-o cauza disjunsa din dosarul Bica 2, in legatura cu coruptia de la ANRP, transmit surse din presa.

Tinerea in viata a Astra, din nou pe masa actionarilor

Actionarii Astra Asigurari ATRA) vor discuta la Adunarea Generala de Bilant, din 27/28 mai, propunerea Administratorului Special KPMG ca societatea sa nu fie dizolvata in urma diminuarii activului net la mai putin de jumatate din capitalul social, potrivit convocatorului transmis Bursei de Valori Bucuresti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )