Libnet.ro
UNICEF

14:00

Statul Islamic INTERZICE Nike pentru ca se pronunta ca un cuvant rusinos

Antena3 Antena3,
Statul Islamic INTERZICE Nike pentru ca se pronunta ca un cuvant rusinos

Mai multe rapoarte neoficiale sugereaza ca Statul Islamic a interzis membrilor sai sa poarte produse Nike, deoarece pronuntia numelui cunoscutului brand de articole sportive se aseamana extrem de mult cu un. continuă pe Antena3

Statul Islamic este cel mai mare inamic al Rusiei

Serghei Lavrov, ministrul rus de externe, a declarat, ieri, ca Statul IslamicSI) este cel mai mare inamic al Rusiei, chiar daca relatiile dintre statul rus si cel american s-au deteriorat datorita conflictului din Ucraina, noteaza AFP.

Statul Islamic are un lider temporar dupa ce actualul a fost ranit intr-un raid aerian

Statul Islamic este condus de un lider temporat dupa ce Abu Bakr al Baghdadi a fost ranit intr-un raid aerian, scrie Ziare. com. Dupa aflarea vestii, membrii gruparii au organizat mai mult intalniri pentru a.

Patriarhul Daniel, condoleante pentru famillile crestinilor ucisi de Statul Islamic in Libia

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de condoleante dupa uciderea, de catre Statul Islamic, in Libia, doua grupuri de crestini apartinand Bisericii Ortodoxe Etiopiene Tewahedo. Acesta a aratat ca aceste acte.

Patriarhul Daniel, condoleante pentru familiile crestinilor ucisi de Statul Islamic in Libia

Patriarhul Daniel a transmis un mesaj de condoleante dupa uciderea, de catre Statul Islamic, in Libia, doua grupuri de crestini apartinand Bisericii Ortodoxe Etiopiene Tewahedo. Acesta a aratat ca aceste acte.

Der Spiegel: Statul Islamic a fost raspunsul Irakului fata de agresiunea Statelor Unite

Saptamanalul german Der Spiegel sustine ca detine mai multe documente ale surselor rebele din Siria, care fac referire la formarea gruparii Statul Islamic. Crearea gruparii jihadiste a fost deteminata de nevoia u.

Silvio Berlusconi: Sunt pe lista cu tinte a gruparii Statul Islamic. Voi aparea la televizor si voi participa la mitinguri, dar numai in spatii inchise

Silvio Berlusconi se teme ca ar putea fi asasinat. Fostul premier italian sustine ca se afla pe o pozitie fruntasa pe lista de tinte ale gruparii Statul Islamic, informeaza agentia ANSA. Voi aparea la.

Cel mai mare dusman al Rusiei este Statul Islamic, nu SUA - Serghei Lavrov, seful diplomatiei ruse

Cel mai mare dusman al Rusiei este organizatia terorista Statul Islamic, si nu Statele Unite, a declarat miercuri ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, citat de AFP.

Bulgaria trimite armata la granita, pentru a stopa fluxul de refugiati din Statul Islamic

Armata Bulgariei va trimite 70 de militari la frontiera cu Turcia, pentru a controla fluxul de refugiati care vin din teritoriile controlate de gruparea terorista Stat Islamic. Refugiatii, proveniti din Siria sau Irak, traverseaza Turcia si incearca apoi sa intre in Bulgaria.

Erdogan: Statul Islamic, un virus care distruge comunitatea mulsumana

Presedintele Turciei, Recep Tayyp Erdogan, a denuntat miercuri actiunile Statului Islamic SI) in Siria si in Irak, calificand gruparea jihadista drept un virus distrugator pentru comunitatea musulmana, relateaza AFP, citat de Agerpres.

Presedintele Turciei: Statul Islamic este un virus care distruge comunitatea musulmana

Presedintele islamo-conservator al Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a denuntat miercuri actiunile Statului Islamic din Siria si Irak, catalogand gruparea jihadista drept un virus distructiv pentru comunitatea musulmana, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )