Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul Islamic sarbatoreste pe retelele de socializare atacul de la Munchen

România Liberă România Liberă,
Statul Islamic sarbatoreste pe retelele de socializare atacul de la Munchen

Sustinatorii gruparii teroriste Stat Islamic au sarbatorit pe retelele de socializare atacul armat de vineri, din Munchen, soldat cu cel putin sase morti, relateaza Reuters, citat de news. ro. continuă pe România Liberă

Statul Islamic ameninta cu noi atacuri in Franta

Gruparea extremista Statul Islamic SI) a amenintat sa isi intensifice atacurile impotriva Frantei, intr-o inregistrare postata miercuri pe retele de socializare si in care.

Statul Islamic ameninta sa isi intensifice atacurile impotriva Frantei

Gruparea extremista Statul Islamic SI) a amenintat sa isi intensifice atacurile impotriva Frantei, intr-o inregistrare postata miercuri pe retele de socializare si in care apar doi jihadisti francofoni, relateaza AFP.

Cum incearca Statul Islamic sa exploateze atacurile lupilor singuratici

In ultima perioada, organizatia jihadista Statul Islamic a revendicat o serie de atacuri comise de lupi singuratici, indivizi care, potrivit informatiilor din anchetele in cauza, au planuit singuri atacurile si care au si actionat singuri, folosind ca pretext pentru faptele lor ideologia jihadista.

VIDEO. Statul Islamic difuzeaza o inregistrare cu autorul atacului din Germania

Gruparea ultradicala Statul Islamic a difuzat marti o inregistrare video in care apare autorul atacului din Germania, in care acesta anunta ca avea sa comita agresiunea si in care profereaza amenintari la adresa tarilor necredincioase, relateaza AFP.

Boris Johnson, joi, la Washington pentru a discuta despre lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Ministrul britanic de externe, Boris Johnson, urmeaza sa aiba joi la Washington intrevederi consacrate luptei impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI), au anuntat marti serviciile sale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )