Libnet.ro
UNICEF

14:15

Statul roman, politica si cultele religioase Despre disonantele simfoniei bizantine romanesti

Adevărul Adevărul,
Statul roman, politica si cultele religioase Despre disonantele simfoniei bizantine romanesti

Candidatii la functia de Presedinte al Republicii s-au apucat sa-si dea in cap cu credinta si sa amestece Biserica intr-o dezbatere cu subiect nepotrivit si anacronic apartenenta religioasa a respectivilor candidati. Daca ne pastram luciditatea, vom intelege ca aceasta dezbatere isi are originea mai degraba in zona manipularii politice, decat in universul subiectelor serioase si importante pentru viitorul imediat al statului roman. continuă pe Adevărul

Vona Gabor: Secuii vor obtine autonomia, orice ar face statul roman

Presedintele Jobbik, Vona Gabor, a declarat, joi, la Tabara Tineretului Maghiar din Ardeal EMI) de la Borzont, ca este convins ca autonomia secuilor din Transilvania este un obiectiv care se va realiza, indiferent ceva face statul roman, relateaza Mediafax.

Liderul Jobbik, Vona Gabor, afirma ca autonomia secuilor se va realiza, orice ar face statul roman

Liderul partidului de extrema dreapta Jobbik din Ungaria, Vona Gabor, a declarat joi, in timpul unei prelegeri sustinute la tabara de vara de la Borzont, in judetul Harghita, ca autonomia secuilor este un obiectiv care se va realiza, mai devreme sau mai tarziu, orice ar face statul roman, relateaza Agerpres.

Pozitia BOR fata de prezidentiale: Cultele religioase sunt factori ai pacii sociale, nu motive pentru invrajbirea populatiei

Biserica Ortodoxa Romana BOR) a subliniat, luni, intr-un comunicat de presa, ca are relatii civilizate cu toate partidele politice, dar ramane neutra din punct de vedere politic, in conformitate cu hotararile Sfantului Sinod fundamentate pe canoane. BOR dezaproba confruntarea politica motivata religios.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )