Libnet.ro
UNICEF

14:30

Statul suporta contributiile sociale pentru cei din IT, daca angajatorii cresc cu 20% salariul brut

România Liberă România Liberă,
Statul suporta contributiile sociale pentru cei din IT, daca angajatorii cresc cu 20% salariul brut

Bugetul de stat va suporta o parte din contributia de asigurari sociale de sanatate datorata de catr. continuă pe România Liberă

Francezul Moussaoui, singura persoana condamnata in SUA pentru atacurile din 11 septembrie, l-a dat in judecata pe Trump

Francezul Zacarias Moussaoui, singura persoana condamnata in SUA pentru atacurile din 11 septembrie, l-a dat in judecata pe presedintele Donald Trump pentru a denunta conditiile sale de detentie in inchisoarea de inalta securitate din Colorado, relateaza AFP, citata de Agerpres.

DOCUMENT Nou proiect de ordonanta de Guvern: Pentru IT-istii din privat, statul suporta partial contributia la sanatate. Cum va fi la un salariu de 10.000 de lei brut

Noul Guvern vrea ca statul sa suporte o parte din contributiile de asigurari de sanatgate CASS) pentru salariatii firmelor private din domeniul tehnogiei informatiei si comunicatiilor ITC) care beneficiaza de scutire de impozit pe venit, pentru a nu le scadea salariile nete in contextul mutarii contributiilor sociale de la angajat la angajator. Masura este prevazuta intr-un proiect de ordonanta de urgenta emis de Ministerul Finantelor Publice in care se da si exemplul unui salariat din privat cu salariul brut de 10. 000 de lei.

DOCUMENT Nou proiect de ordonanta de Guvern: Pentru IT-istii din privat, statul suporta partial contributia la sanatate. Calcul pentru un salariu brut de 10.000 de lei

Noul Guvern vrea ca statul sa suporte o parte din contributiile de asigurari de sanatate CASS) pentru salariatii firmelor private din domeniul tehnogiei informatiei si comunicatiilor ITC) care beneficiaza de scutire de impozit pe venit, pentru a nu le scadea salariile nete in contextul mutarii contributiilor sociale de la angajat la angajator. Masura este prevazuta intr-un proiect de ordonanta de urgenta emis de Ministerul Finantelor Publice in care se da si exemplul unui salariat din privat cu salariul brut de 10. 000 de lei.

OFICIAL: Amenzi URIASE pentru cei care nu SCAPA de AMBROZIA din curte

Proiectul de lege privind combaterea ambroziei a fost adoptat de deputati cu 264 de voturi si o abtinere. Ambrozia este considerata cea mai alegergena planta din tara noastra. Amenzile pentru incalcarea.

Eugen Teodorovici, promisiune pentru angajatii din sectorul IT: O solutie mai buna, mai utila si mai rapida (VIDEO)

In timp ce parlamentarii au obtinut la salariu un plus de 840 de lei, 22. 000 de angajati din ministere si din institutiile din subordine vor avea salarii reduse cu pana la 40%. Mai mult, liderul Blocului.

EY Romania angajeaza 150 de studenti si absolventi pentru birourile din Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara

Compania EY Romania face angajari si vrea sa recruteze peste 150 de tineri, studenti din ciclul universitar si de master, dar si absolventi din domeniul economic, juridic si tehnic.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )