Libnet.ro
UNICEF

18:00

Stavarache: Fapta de care sunt acuzat nu a existat niciodata. Este o eroare a procurorilor

Antena3 Antena3,
Stavarache: Fapta de care sunt acuzat nu a existat niciodata. Este o eroare a procurorilor

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru tentativa la abuz in serviciu, intr-un dosar vizand repartizarea unei locuinte catre un subaltern, respinge acuzatiile, sustinand ca fapta de. continuă pe Antena3

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache: Fapta de care sunt acuzat nu a existat niciodata. Este o eroare a procurorilor

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru tentativa la abuz in serviciu, respinge acuzatiile DNA, sustinand ca fapta de care este acuzat nu a existat niciodata si ca este o eroare a.

Utile: Cum ne ucide lent telefonul inteligent: cocoasa, respiratie grea si boli de inima; De ce apar pietrele la rinichi si care sunt semnele de alarma; Opt alimente-otrava pe care le mancam frecvent

Cat de periculoase sunt bauturile light. Femeile aflate la menopauza care consuma doua sau mai multe bauturi dietetice pe zi sunt mai. Simptome si tratament pentru chisturile ovariene. Chiar daca este in general o problema minora si trece de la sine, un chist ovarian.

Raport SAR: Care sunt avantajele si dezavantajele apartenentei Romaniei la Uniunea Europeana

Economia Romaniei a beneficiat, pe ansamblu, de intrarea in Uniunea Uniunea Europeana UE), insa castiga semnificativ mai putin decat ar putea sau decat fostele tari comuniste din zona, care au obtinut surplusuri pe piata unica europeana, potrivit unui.

DOCUMENT Romania participa cu 24 de inventii la Salonul International de la Geneva. Care sunt inovatiile romanesti

Romania va participa anul acesta la Salonul International de Inventii de la Geneva cu 24 de inventii, a anuntat Ministerul Educatiei. Salonul se desfasoara in perioada 2-6 aprilie, iar pe langa standul national exista si standuri ale unor inventatori romani, care participa in regim independent cu alte 8 inventii.

Bucurestiul, intr-un top global al oraselor in care sunt in constructie peste 100.000 mp de mall-uri

Bucuresti, Kiev si Sofia sunt singurele capitale din Europa Centrala si de Est unde dezvoltatorii au in constructie centre comerciale totalizand peste 100. 000 de metri patrati. Acest lucru reiese dintr-un.

Bucurestiul, intr-un top global al oraselor in care sunt in constructie peste 100.000 mp de mall-uri

Bucuresti, Kiev si Sofia sunt singurele capitale din Europa Centrala si de Est unde dezvoltatorii au in constructie centre comerciale totalizand peste 100. 000 de metri patrati, reiese dintr-un studiu realizat de CBRE la nivel mondial.

Care sunt legumele si fructele cu cele mai multe pesticide

Multi oameni considera ca daca au o dieta bogata in fructe si legume au facut un pas important in ceea ce priveste sanatatea lor. Insa chiar si asa ingereaza o multime de substante care fac rau organismului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2528 seconds )