Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache: Fapta de care sunt acuzat nu a existat niciodata. Este o eroare a procurorilor

B1 B1,
Primarul Bacaului, Romeo Stavarache: Fapta de care sunt acuzat nu a existat niciodata. Este o eroare a procurorilor

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru tentativa la abuz in serviciu, respinge acuzatiile DNA, sustinand ca fapta de care este acuzat nu a existat niciodata si ca este o eroare a. continuă pe B1

VIDEO Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, trimis in judecata de procurorii DNA

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL), a fost trimis in judecata, joi, de procurorii anticoruptie pentru tentativa de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, intr-un dosar privind repartizarea unei locuinte catre un subaltern. Alaturi de Stavarache au fost trimisi in judecata alti doi angajati ai Primariei din Bacau.

Stavarache: Fapta de care sunt acuzat nu a existat niciodata. Este o eroare a procurorilor

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, trimis in judecata pentru tentativa la abuz in serviciu, intr-un dosar vizand repartizarea unei locuinte catre un subaltern, respinge acuzatiile, sustinand ca fapta de.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata pentru tentativa de abuz in serviciu

Romeo Stavarache, primarul mhnicipiului Bacau a fost trimis in judecata de cate procurorii anticoruptie, pentru tentativa de abuz in serviciu, intr-un dosar legat de repartizarea unei locuinte catre un.

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a fost trimis in judecata de DNA pentru tentativa de abuz in serviciu

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL), a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA, pentru tentativa de abuz in serviciu.

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, a fost trimis in judecata de procurorii DNA pentru tentativa de abuz in serviciu

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache PNL), a fost trimis in judecata de catre procurorii DNA astazi, 3 aprilie, pentru tentativa de abuz in serviciu.

Primarul Bacaului, trimis in judecata. Romeo Stavarache este anchetat pentru tentativa de abuz in serviciu

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, pentru tentativa de abuz in serviciu, intr-un dosar legat de repartizarea unei locuinte catre un subaltern, potrivit.

Primarul Bacaului, trimis in judecata

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au decis trimiterea in judecata pentru tentativa la abuz in serviciu a primarului municipiului Bacau, Romeo Stavarache.

Raport SAR: Care sunt avantajele si dezavantajele apartenentei Romaniei la Uniunea Europeana

Economia Romaniei a beneficiat, pe ansamblu, de intrarea in Uniunea Uniunea Europeana UE), insa castiga semnificativ mai putin decat ar putea sau decat fostele tari comuniste din zona, care au obtinut surplusuri pe piata unica europeana, potrivit unui.

DOCUMENT Romania participa cu 24 de inventii la Salonul International de la Geneva. Care sunt inovatiile romanesti

Romania va participa anul acesta la Salonul International de Inventii de la Geneva cu 24 de inventii, a anuntat Ministerul Educatiei. Salonul se desfasoara in perioada 2-6 aprilie, iar pe langa standul national exista si standuri ale unor inventatori romani, care participa in regim independent cu alte 8 inventii.

Bucurestiul, intr-un top global al oraselor in care sunt in constructie peste 100.000 mp de mall-uri

Bucuresti, Kiev si Sofia sunt singurele capitale din Europa Centrala si de Est unde dezvoltatorii au in constructie centre comerciale totalizand peste 100. 000 de metri patrati. Acest lucru reiese dintr-un.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )