Libnet.ro
UNICEF

05:00

Steaua Bucuresti, CALIFICATA in optimile de finala ale Cupei Romaniei

România Liberă România Liberă,
Steaua Bucuresti, CALIFICATA in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Universitatea Cluj, din Liga a II-a. continuă pe România Liberă

Steaua Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Echipa Steaua Bucuresti s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 1-0 0-0), formatia Universitatea Cluj, din Liga a II-a, in ultimul meci din 16-imile de finala ale competitiei.

CFR Cluj s-a CALIFICAT in optimile de finala ale Cupei Romaniei

Echipa CFR Cluj s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, marti, in deplasare, cu scorul de 1-0 dupa prelungiri, formatia CS Balotesti, din Liga a II-a.

ACS Poli Timisoara, calificata in optimile Cupei Romaniei

ACS Poli Timisoara s-a calificat fara probleme, marti seara, in optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, dupa ce a dispus cu 2-0 2-0) de formatia de liga secunda CSM Ramnicu Valcea, la Pitesti.

ASA Targu Mures, calificata in optimile Cupei Romaniei

ASA Targu Mures s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal, marti, dupa ce a invins in deplasare formatia de liga secunda ACS Bucovina Pojorata cu scorul de 4-1 2-0).

ASA Tg.Mures si Viitorul 2, primele calificate in optimile Cupei Romaniei

Marti dupa-amiaza au debutat 16-imile de finala ale Cupei Romaniei, iar echipele ASA Tg. Mures si Viitorul 2 au obtinut calificarea in faza urmatoare.

CSMS Iasi ajunge cu mare sansa in optimi

La un pas de eliminare a fost CSMS Iasi, marti seara, in duelul cu ACS Berceni Liga 2) in 16-imile de finala ale Cupei Romaniei.

Situatie disperata la BC Timisoara: Castigatoarea Cupei Romaniei, lasata fara finantare

Baschetul romanesc a primit o noua lovitura. Dupa ce campioana ultimelor editii, CSU Ploiesti, a ramas fara finantare, de aceasta data detinatoarea Cupei Romaniei, BC Timisoara a fost taiata de la bugetul local, in urma unui control al Curtii de Conturi.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Guangzhou

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 1, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Guangzhou, dupa ce a invins-o Timea Babos, locul 76 WTA. Romanca a reusit sa se impuna in.

Bizonul Gnohere loveste de trei ori si o califica pe Dinamo in optimi

Atacantul francez Eddy Gnohere a reusit un hattrick, joi, pe terenul divizionarei secunde Dacia Unirea Braila prin care a calificat-o pe Dinamo in optimile de finala ale Cupei Romaniei.

Au inceput 16-imile Cupei Romaniei: Sapunaru, primul gol pentru Pandurii. Programul complet si rezultatele zilei

Competitia KO a ajuns la faza in care formatiile din Liga I si-au inceput traseul la editia din acest sezon. Detinatoarea trofeului, Steaua, va juca, joi, in ultima partida a rundei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )